Βρέθηκε νεκρός στο κελί του γνωστός πολιτευτής της Χρυσής Αυγής

Βρέθηκε νεκρός στο κελί του γνωστός πολιτευτής της Χρυσής Αυγής

Nεκρός στο κελί του στις φυλακές Κορίνθου βρέθηκε ο συνταξιούχος αστυνομικός και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, Φώτης Μπέλλος.

Nεκρός στο κελί του στις φυλακές Κορίνθου βρέθηκε ο συνταξιούχος αστυνομικός και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, Φώτης Μπέλλος. Στις 21 Οκτωβρίου του 2016 είχε δολοφονήσει έξω από το γυμναστήριο που διατηρούσε στην Πανόρμου, τον Μάκη Μαρκόπουλο.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ομόφωνα ένοχο τον 60χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία του Μάκη Μαρκόπουλου και δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό καθώς δεν πείστηκε ότι δεν είχε δολοφονική πρόθεση και ότι σήκωσε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε τον θύμα γιατί ένιωσε πως απειλείται η ζωή του.

“Ο δολοφόνος είναι γνωστός στους Αμπελόκηπους. Ό,τι τον εμπόδιζε το κατέστρεφε. Ένα δέντρο τον ενοχλούσε το έκοβε…Όλους τους μαγαζάτορες της περιοχής τους τρομοκρατούσε , τζάμπα έπινε καφέ …” κατέθεσε ο αδελφός του θύματος, κ. Ηλίας Μαρκόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως δράστης και θύμα έμεναν πολύ κοντά και ότι καυγάδιζαν τακτικά, γιατί ο κατηγορούμενος δημιουργούσε προβλήματα στους πελάτες του γυμναστηρίου και παρενοχλούσε σεξουαλικά τις γυναίκες.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, Φώτη Μπέλλος, όπως είχε μεταδώσει η εφημερίδα «Ελευθερία» στα τέλη Αυγούστου, είχε αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύσταση «ταγμάτων ασφαλείας» που θα υποκαταστήσουν την Ελληνική Αστυνομία, στο δήμο Οιχαλίας.

Πηγή:nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ