Ρόδος – Ο 40χρονος ετοίμαζε άλλοθι για τη δολοφονία – Σοκάρει η μήνυση της πρώην συζύγου του

Ρόδος – Ο 40χρονος ετοίμαζε άλλοθι για τη δολοφονία – Σοκάρει η μήνυση της πρώην συζύγου του

Σύμφωνα με το MEGA, ο άνδρας σκόπευε να δημιουργήσει ένα άλλοθι για τη δολοφονία της 31χρονης εκπαιδευτικού που έχασε τη ζωή της έπειτα από δύο σφαίρες που δέχτηκε

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες πληροφορίες για τη φρικτή γυναικοκτονία στη Ρόδο και τον 40χρονο δολοφόνο και αυτόχειρα.

Σύμφωνα με το MEGA, ο άνδρας σκόπευε να δημιουργήσει ένα άλλοθι για τη δολοφονία της 31χρονης εκπαιδευτικού που έχασε τη ζωή της έπειτα από δύο σφαίρες που δέχτηκε.

Όπως αναφέρεται, ζήτησε από έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών να αλλάξει τις ώρες στο καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας που διέθετε, έτσι ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεται σε άλλο σημείο.

«Με είχε πάρει τηλέφωνο να του διορθώσω υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αρχές Σεπτεμβρίου ήθελε να κάνει το καταγραφικό να το βάλει σε άλλο χρόνο και σε άλλη ώρα δύο μέρες πιο μπροστά και να δείξει ότι έχει άλλοθι» ισχυρίστηκε ο τεχνικός.

Παράλληλα, ο γυναικοκτόνος φαίνεται πως του είχε καταστήσει σαφές στην επικοινωνία τους πως θέλει να έχει πλήρη έλεγχο στο τι αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 31χρονη καθηγήτρια.

«Με απήγαγε με απειλή όπλου»

Την ίδια στιγμή, η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της Ντόρας τον μήνυσε για την κακοποιητική του συμπεριφορά και σοκάρουν όσα αναφέρει.

Σύμφωνα με την ίδια, σε κάθε διαφωνία ο πρώην σύζυγός της έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, την έβριζε και τη χτυπούσε.

«Στις 5 προς 6 Ιουλίου του 2013 στις 00:40 ήρθε στην οικία μου και με την απειλή όπλου με απήγαγε, παρά τη θέλησή μου, με έβαλε να οδηγώ το αυτοκίνητό μου και βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να με σημαδεύει και με κράτησε ως τις 07:00 το πρωί. Αφού πρώτα με σημάδευε επί ώρες με το όπλο, αφού με χτύπησε στο πρόσωπο και αφού με υποχρέωσε, για να με αφήσει και να μην μου κάνει κακό, να πάμε να κοιμηθούμε σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι Ρόδου. Ήμουν εξουθενωμένη, φοβισμένη και ζαλισμένη από την απρόκλητη βία του αντιδίκου» ανέφερε, όπως μετέδωσε το STAR.

Στις 5 Ιουλίου του 2013 το ζευγάρι χώρισε και ο 40χρονος έφυγε από το σπίτι, ωστόσο, συνέχισε να απειλεί την πρώην σύζυγό του καλώντας τη καθημερινά στο κινητό της τηλέφωνο και της έλεγε ότι αν δεν επανασυνδεθούν, θα της κάνει κακό και στη συνέχεια θα αυτοκτονήσει.

Δεκαπέντε ημέρες μετά τον χωρισμό τους, ο άντρας την επισκέφτηκε στη δουλειά της.

«Στις 20 Ιουνίου του 2013, όταν σχόλασα από την εργασία μου στις 21:00, μόλις μπήκα στο αυτοκίνητό μου, εισέβαλε βίαια χωρίς να το αντιληφθώ στη θέση του συνοδηγού και με υποχρέωσε να ξεκινήσω το όχημα απειλώντας εκ νέου πως αν δεν επανασυνδεθούμε, θα αυτοκτονήσει και υποχρεώνοντάς με επί σαράντα πέντε λεπτά να περιφερόμαστε με το όχημα. Κατάφερα να τον πείσω ότι πρέπει να με αφήσει και να πάει σπίτι του (τον άφησα στην οικία των γονέων του παραπονούμενη προς αυτούς) και εκείνος μου απέστειλε γραπτό απειλητικό μήνυμα εκβιάζοντάς με πως αν δεν επανασυνδεθούμε, θα δημοσιεύσει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στο ίντερνετ φωτογραφίες με προσωπικές ιδιωτικές στιγμές μου» δηλώνει η πρώην σύζυγος του δράστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ