Βασίλης Λεβέντης – Τα νεότερα για την υγεία του – Τι ανησυχεί τους γιατρούς

Βασίλης Λεβέντης – Τα νεότερα για την υγεία του – Τι ανησυχεί τους γιατρούς

Ο Βασίλης Λεβέντης ήταν ανεμβολίαστος

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτή, Βασίλη Λεβέντη, που βρίσκεται διασωληνωμένος από το απόγευμα του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κοροναϊό προ δεκαημέρου, ωστόσο του δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.  Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χθες πήγε στον Ευαγγελισμό. Δύο ώρες μετά την εισαγωγή του η κατάστασή του χειροτέρευσε και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι ανεμβολίαστος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται για ποιο λόγο. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον Ιούλιο ότι δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά κατά της υποχρεωτικότητας.

Τι ανησυχεί τους γιατρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες. Υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του εξαιτίας και της ηλικίας του, και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σταθεροποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών.

Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στην Μεσσήνη, ενώ ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984 . Εκλέχτηκε βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, ενώ στις τελευταίες εκλογές η Ένωση Κεντρώων δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Η Ένωση Κεντρώων

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στέλνουν μέσω των κοινωνικών δικτύων οι φίλοι της Ένωσης Κεντρώων

Το Γραφείο Τύπου του κόμματος, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2.
Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ