Ποιος ηθοποιός είπε – Θα έσερνα τον Λιγνάδη στο Σύνταγμα για να τον φτύνουν

Ποιος ηθοποιός είπε – Θα έσερνα τον Λιγνάδη στο Σύνταγμα για να τον φτύνουν

Ο Γιώργος Μακρής είναι αγαπημένος κωμικός ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, δουλεύοντας για χρόνια μαζί με τον αείμνηστο Χάρρυ Κλυνν.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του, μιλάει στην «Εspresso» και εξαπολύει τα πυρά του κατά του Δημήτρη Λιγνάδη αναφορικά με τις κατηγορίες για υποθέσεις βιασμού, ενώ εκτοξεύει τα βέλη του και στα ριάλιτι. Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή με κωμική σειρά, τη στιγμή που η παράστασή του «1822, one year later» ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού σε όλη την Ελλάδα.

Πώς θυμάσαι τα παιδικά σου χρόνια και πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία, στο Huls, έξω από το Krefeld. Είχα όμορφα παιδικά χρόνια, με μια μητέρα και έναν πατέρα να δουλεύουν για να μη λείψει τίποτα τόσο σε εμένα όσο και στην αδερφή μου. Νοσταλγώ και κάθε φορά δακρύζω όταν θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια και τις στιγμές που η οικογένειά μου ήταν μαζεμένη στο τραπέζι. Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή το 2017. Ελπίζω να μας βλέπει από εκεί που είναι, να με βοηθά και να διώχνει από δίπλα μου τους κακόψυχους ανθρώπους! Προσπαθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ να πετύχω τα όνειρά μου. Αν πετύχω εγώ, θα ηρεμήσει η ψυχούλα του πατέρα μου.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτή τη δουλειά από τη σχολική μου ηλικία! Είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, όπως και συνέβη! Αλλά ήθελα να γίνω εδώ, στην Ελλάδα, γιατί από μικρός στα ξένα αγαπούσα τη χώρα μου! Απλά, όταν ήρθα και πέρασαν τα χρόνια, κατάλαβα ότι στα ξένα ήμουν Ελληνας και στην Ελλάδα ξένος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ