Νέο σόου από αρνητή – «Ζητά» 5 εκατ. ευρώ από αστυνομικό επειδή… του επέβαλε πρόστιμο για μάσκα

Νέο σόου από αρνητή – «Ζητά» 5 εκατ. ευρώ από αστυνομικό επειδή… του επέβαλε πρόστιμο για μάσκα

Στο έγγραφο αναφέρεται πως «εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για εφάπαξ αποπληρωμή του ποσού, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ρύθμιση της οφειλής μετά από συνεννόηση», ενώ αν καταβληθεί εφάπαξ το ποσό θα έχει έκπτωση 20% και θα πληρώσει όπως αναφέρει, «ΜΟΝΟ 4.160.000.000»

To εξωφρενικό ποσό των 5 εκατομμυρίων 200 χιλιάδων ευρώ από αστυνομικό… επειδή του επέβαλε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και παραβίασης της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ζητάει ένας άνδρας που αυτοαποκαλείται αυτόχθονας Έλληνας Ιθαγενής.

Όπως φαίνεται στα έγγραφα, έστειλε… τιμολόγιο στην ΓΑΔΑ στο όνομα του αστυνομικού, που φέρει την σφραγίδα της «Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» της τοπικής επιτροπής Κερατσινίου.

Τι απαντά ο ίδιος
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, μίλησε στον ΣΚΑΙ και παρουσιάστηκε ως θεματοφύλακας του Συντάγματος.

«Σαν αυτόχθονας είσαι ανεξάρτητος Έλληνας, δεν υπάρχει αρχηγία είμαστε όλοι ίσοι. Όπως το κράτος έχει συμβάσεις, έτσι και εμείς έχουμε τις συμβάσεις μας. Είναι σε σύμβαση μέσα γραμμένα δεν τα βγάζει κανείς από το κεφάλι του. Εμείς από την ώρα που δηλώσουμε αυτόχθονες είμαστε ανεξάρτητο».

Στο έγγραφο σημειώνεται πως «εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για εφάπαξ αποπληρωμή του ποσού, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ρύθμιση της οφειλής μετά από συνεννόηση», ενώ αν καταβληθεί εφάπαξ το ποσό θα έχει έκπτωση 20% και θα πληρώσει όπως αναφέρει, «ΜΟΝΟ 4.160.000.000».

Την ίδια στιγμή στελέχη της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κάνουν φύλλο και φτερό ιστοσελίδες και προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καλούν τους πολίτες σε ανυπακοή και πωλούν έναντι αμοιβής νομικά όπλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ