Έτοιμος για «μάχη» ο 33χρονος ληστής της Μητροπόλεως – Πώς τον έπιασε η Αντιτρομοκρατική

Έτοιμος για «μάχη» ο 33χρονος ληστής της Μητροπόλεως – Πώς τον έπιασε η Αντιτρομοκρατική

Όλα έγιναν όταν ο δράστης κατέβαινε από ένα ταξί και είχε μαζί του ένα σακίδιο, στο οποίο μέσα υπήρχε ένα Καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.

Μία τσάντα με ένα Καλάσνικοφ και δύο πιστόλια είχε πάνω του 0 33χρονος ληστής της τράπεζας στην Μητροπόλεως που συνελήφθη τη Δευτέρα, από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής, στην οδό Κατεχάκη.

Όλα έγιναν όταν ο δράστης κατέβαινε από ένα ταξί και είχε μαζί του ένα σακίδιο, στο οποίο μέσα υπήρχε ένα Καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.

Αίσθηση προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι είχε μαζί του τέσσερις γεμάτους γεμιστήρες για τα πιστόλια και ένα γεμιστήρα «κουμπωμένο» στο Καλάσνικοφ.

Το γεγονός ότι ο συλληφθείς είχε πάνω του «επιχειρησιακά έτοιμα» όπλα κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ετοίμαζε κάποια επίθεση ή ότι ήταν έτοιμος να «απαντήσει» σε περίπτωση ελέγχου του από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 33χρονος ημεδαπός δραπέτης εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, στις 2 Αυγούστου 2021, παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, και αναζητούνταν.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ