Ο Απόστολος Γκλέτσος και το κύκλωμα κοκαΐνης…

Ο Απόστολος Γκλέτσος και το κύκλωμα κοκαΐνης…

Το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου έχει εμπλακεί στην υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης που ήρθε στην επιφάνεια με τη σύλληψη του λιμενικού. Ο ίδιος αρνείται κάθε συμμετοχή

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθησαν νωρίτερα σήμερα, αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και 5 ιδιώτες, για – κατά περίπτωση – παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το πρωί, ο αξιωματικός, που φαίνεται πως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα, κατηγορείται μεταξύ άλλων ότι τροφοδοτούσε με ποσότητες ναρκωτικών γνωστό ηθοποιό.

Όπως φαίνεται ο ηθοποιός που ερευνούν οι Αρχές είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή.

Σύμφωνα με το protothema.gr, κομμάτι του διαβιβαστικού της δικογραφίας αναφέρει: «Από την περαιτέρω αξιολόγηση των τηλεφωνικών συνομιλιών, κατηγορούμενοι για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, πέρα από τους συλληφθέντες, τυγχάνουν και έτερα άτομα – ιδιώτες, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν γιατί δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου. Ωστόσο, τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί. Μεταξύ των προαναφερόμενων είναι και ο ηθοποιός (σ.σ αναφέρονται όλα τα στοιχεία ημερομηνία γέννησης, κατοικίας) ο οποίος φέρεται να προμηθεύεται ναρκωτικές ουσίες από τον λιμενικό».

Οργισμένη αντίδραση του Απόστολου Γκλέτσου

«Δεν κρύβομαι και δεν μασάω τα λόγια μου» αναφέρει στο ίδιο δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: «Πείτε μου λοιπόν γιατί κατηγορούμαι». Λίγα λεπτά αργότερα, πληροφορείται ότι το όνομα του φιγουράρει στη δικογραφία, στην παράγραφο που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «από την περαιτέρω αξιολόγηση των τηλεφωνικών συνομιλιών, κατηγορούμενοι για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, πέρα από τους συλληφθέντες, τυγχάνουν και έτερα άτομα-ιδιώτες, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, γιατί δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου. Ωστόσο, τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί. Μεταξύ των προαναφερόμενων είναι και ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και ηθοποιός Γκλέτσος Απόστολος ηθοποιός (σ.σ αναφέρονται όλα τα στοιχεία ημερομηνία γέννησης, κατοικίας) ο οποίος φέρεται να προμηθεύεται ναρκωτικές ουσίες από τον λιμενικό».

«Αναφέρει ότι «φέρεται». Όταν θα αποδειχτεί, θα τα ξαναπούμε. «Φέρεται». Λέει μια παροιμία στο χωριό μου ότι αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένας γάιδαρος ζωντανός στην κοιλάδα. Όταν θα αποδειχτεί αυτό με το καλό, τότε θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου και σας το είπα για να το κρατήσετε. Ο, τι ακριβώς σας είπα. Αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένα γαϊδούρι ζωντανό. Δεν έχω καμία σχέση».

Μάλιστα, αναφέρεται και στον λιμενικό, λέγοντας:

«Και πιστεύω ότι και αυτός ο άνθρωπος με τα τρία του παιδιά, που τον γνωρίζω τρεις γενιές οικογενειακά, δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τέτοια πράγματα. Εγώ σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σχέση με όλα αυτά και προχωράμε. Η αλήθεια θα λάμψει».

Κατόπιν, η συζήτηση στρέφεται στα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει μετά το έμφραγμα που υπέστη: «Μόνο ένας τρελός, με τις δικές μου καταστάσεις, θα μπορούσε να κάνει χρήση κοκαΐνης. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Πάμε παρακάτω».

Ερωτηθείς για το πώς ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση, δηλώνει: «Εφόσον αυτή η ιστορία είναι στη Δικαιοσύνη, βεβαιως οι Αρχές θα πρέπει να ψάξουν τους πάντες».

Στην ερώτηση, δε, αν έχει κληθεί από τις Αρχές, αναφέρει: «Όχι. Ο,τι ακούω, το ακούω πρώτη φορά από εσάς. Δεν έχω καμία σχέση».

Ναρκωτικά και όπλα στην κατοχή των συλληφθέντων

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, σε οικίες και χώρους εργασίας των εμπλεκομένων στον Πειραιά και σε περιοχή της Φθιώτιδας, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

  • 257,9 γραμμάρια κάνναβης.
  • 10 δενδρύλλια κάνναβης.
  • 4,55 γραμμάρια κοκαΐνης.
  • 325 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
  • Πιστόλι με γεμιστήρα.
  • Μεταλλική σιδερογροθιά.
  • 57 φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου.
  • Κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim.
  • 4.800 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ