Συνταρακτικές εξελίξεις με τον θάνατο του Τσουμάνη – Αυτοκτονία ή έγκλημα; Τι δείχνει το πλαϊνό δέσιμο του tie wrap

Συνταρακτικές εξελίξεις με τον θάνατο του Τσουμάνη – Αυτοκτονία ή έγκλημα; Τι δείχνει το πλαϊνό δέσιμο του tie wrap

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο του Νίκου Τσουμάνη, τον οποίο βρήκε νεκρό διερχόμενος πολίτης, βρέθηκε και άλλα σακουλάκια με tie wrap στη θέση του συνοδηγού.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μαρίνα της Καλαμαριάς και όπως όλα δείχνουν ο θάνατος προήλθε από ασφυξία.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Η Αστυνομία, ωστόσο, προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Τσουμάνης, έβαλε ένα tie wrap στον λαιμό του, το έσφιξε, λιποθύμησε και πέθανε επειδή δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή. Αυτά τα tie wrap όπως λένε χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές, «δεν σου δίνουν περιθώριο επιστροφής».

Επίσης, το κάθισμα ήταν τραβηγμένο σε τέτοια θέση όπου -όπως εξηγούν- δεν θα μπορούσε άλλο άτομο να μπει από πίσω και να τον πνίξει. Αν δηλαδή ο δολοφόνος αιφνιδίασε τον ποδοσφαιριστή, τότε σε αυτή την περίπτωση το tie wrap θα κούμπωνε στην πίσω πλευρά του λαιμού καθώς στο σημείο που βρέθηκαν κουμπωμένα, θα υπήρχε αντίδραση του ποδοσφαιριστή και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να του αφαιρέσει τη ζωή. Επίσης, αναφορικά με το κάθισμα του οδηγού, η θέση βρέθηκε εντελώς «ξαπλωμένη» μηδενίζοντας τον χώρο για να μπορέσει κάποιος από αυτό το σημείο, δηλαδή από πίσω του να του ορμήξει και να τον πνίξει.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την έρευνα δεν την έχει πλέον η Ασφάλεια αλλά το τμήμα Τάξης κάτι που δείχνει ότι έχει αποκλειστεί από τις αρχές το ενδεχόμενο εγκλήματος. Αστυνομικοί της ασφάλειας πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης αλλά όταν διαπίστωσαν ότι όλα τα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία την υπόθεση ανέλαβαν οι συνάδελφοί τους από το Τμήμα Τάξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο του Νίκου Τσουμάνη, τον οποίο βρήκε νεκρό διερχόμενος πολίτης, βρέθηκε και άλλα σακουλάκια με tie wrap στη θέση του συνοδηγού.

Κατά τις ίδιες πηγές ο Νίκος Τσουμάνης αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα που τον προβλημάτιζαν εδώ και καιρό, όφειλε χρήματα ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα αν και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοκτονίας οι αυτόχειρες αφήνουν ένα κείμενο εξηγώντας τους λόγους που τους οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Η σύντροφός του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του από την Δευτέρα

Ο φίλος του και εργοδότης της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Ραλλάκης, ανέφερε πως τον αναζητούσαν από τη Δευτέρα το βράδυ. «Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει.

Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ