«Η Ιωάννα δέχτηκε πολύ μεγάλη ποσότητα από δοχείο με μεγάλο στόμιο» – Η κατάθεση του ιατροδικαστή

«Η Ιωάννα δέχτηκε πολύ μεγάλη ποσότητα από δοχείο με μεγάλο στόμιο» – Η κατάθεση του ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντήρης κατέθεσε στο δικαστήριο για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα. «Πιάστηκε εξ απήνης» ανέφερε και εκτίμησε ότι η δράστρια στόχευε πρόσωπο και τράχηλο

Την κλινική εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου εξέθεσε στο δικαστήριο ο ιατροδικαστής Σωκρατης Τσαντήρης, εκτιμώντας ότι η νεαρή κοπέλα δέχθηκε μεγάλη ποσότητα υγρού.

«Η αριστερή της πλευρά δέχτηκε μια μεγάλη ποσότητα. Όταν χρησιμοποιούμε κάτι σαν νεροπίστολο φαίνεται ότι είναι μικρό το στόμιο. Ως ράντισμα με μικρό στόμιο πέφτει μια ποσότητα που θα τρέξει και θα υπάρχουν λωρίδες υγιούς δέρματος. Εν προκειμένω το έγκαυμα ήταν ενιαίο και καθολικό. Διαβρώνει τα ρούχα, ακόμα και μέταλλα. Προκαλεί εγκαύματα κάτω από το δέρμα. Αρχικά έπεσε στα μαλλιά της τα οποία το τράβηξαν σαν σφουγγάρι. Εδώ έριξε μια μεγάλη ποσότητα άπαξ από την αριστερή πλευρά» ανέφερε ο μάρτυρας.

Η δράστρια την έπιασε εξ απήνης

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η 36χρονη έπιασε την Ιωάννα εξ απήνης. «Κατάλαβα ότι έπιασε το θύμα εξ απήνης και αυτό το τραύμα σε καθηλώνει αμέσως. Δημιουργεί μια ανοιχτή πληγή, άρχισαν να διαβρώνονται τα όργανα. Μπόρεσε και την πλησίασε πάρα πολύ ώστε να δεχτεί πολύ μεγάλη ποσότητα.

Θεωρώ ότι το έριξε από μεγάλη φιάλη με μεγάλο στόμιο. Πρέπει να ήταν σαν κανάτα γιατί έφυγε όλη η ποσότητα μαζί. Η φορά της κίνησης του δράστη ήταν από τα αριστερά του θύματος. Ήταν σε μεγάλη ποσότητα. Στόχευσε πρόσωπο και τράχηλο. Το πιθανότερο είναι ότι το πέταξε ευθεία».

Η Ιωάννα είχε τύχη και έζησε. Αν δεν είχε πάει δίπλα στο φαρμακείο και δεν είχε πλυθεί θα είχε πεθάνει κατέθεσε στο δικαστήριο μάρτυρας από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας που εξέτασε την Ιωάννα πριν από τρεις εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ