Χαμός στο «Καλημέρα Ελλάδα» – Αποχώρησε από την εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης!

Χαμός στο «Καλημέρα Ελλάδα» – Αποχώρησε από την εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης!

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να διευθετήσει τη συζήτηση με τους καλεσμένους τους και αποφάσισε να αποχωρήσει από το στούντιο.

Από την ίδια του την εκπομπή αποχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης αφού δεν μπορούσε να διευθετήσει τη συζήτηση με τους καλεσμένους του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Η αντιπαράθεση δύο καλεσμένων της εκπομπής, του Κώστα Ζαχαριάδη και του Μακάριου Λαζαρίδη, ξέφυγε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να δηλώσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

Τι συνέβη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της ΝΔ δεν άκουγαν τις εκκλήσεις και τις παρεμβάσεις του για να ηρεμήσουν, συνεχίζοντας την έντονη λογομαχία τους στον «αέρα» της εκπομπής.

Η μάταιη έκκληση του Γιώργου Παπαδάκη

«Κύριοι, κύριοι, ακούστε με, δεν γίνεται έτσι», έλεγε μάταια ο παρουσιαστής, ο οποίος αποφάσισε να σηκωθεί από τη θέση του, να περάσει μπροστά από την κάμερα και να βγει από το στούντιο, έχοντας βγει… από τα ρούχα του.

«Δεν γίνεται έτσι, κύριοι. Εγώ αποχωρώ. Γιώργο μου, ανάλαβε σε παρακαλώ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές αδυνατώ. Κάποιες φορές πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι, όχι μόνο οι πολιτικοί», τόνισε πριν αποχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ