«Κάναμε κτηνώδες σεξ, με χτυπούσε αλύπητα» – Αποκαλύψεις βόμβα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

«Κάναμε κτηνώδες σεξ, με χτυπούσε αλύπητα» – Αποκαλύψεις βόμβα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Αποκαλύψεις σεισμός!

Όσο περνάει ο καιρός έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία και πληροφορίες για τη ζωή του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τα οποία περιπλέκουν την υπόθεση γύρω από τη γυναικοκτονία της νεαρής Κάρολάιν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Ontime ο 32χρονος πιλότος διατηρούσε σχέσεις με γνωστή τρανσέξουαλ της Συγγρού.

Στο «χτύπημα» της εφημερίδας στο πρωτοσέλιδο της υπάρχει ο υπέρτιτλος «Τι ακούγεται για τον Μπάμπη τον φονιά: ΓΟΥΣΤΑ και μαύρο χρήμα».

Στην υποσημείωση γράφεται για σκληρό ροκ γύρω από την προσωπική του ζωή, με την αφέντρα τρανσέξουαλ. Πρόκειται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για την Εμμανουέλα, τρανσέξουαλ της πιάτσας της Συγγρού η οποία υποστηρίζει ότι η σχέση της με το συζυγοκτόνο πιλότο ήταν βίαιη, καθώς ο Αναγνωστόπουλος χειροδικούσε σε βάρος της.

Η ίδια μάλιστα μαρτυρά ότι μεταξύ τους αντάλλασσαν φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , τις οποίες έχει στην κατοχή της η ίδια.

«Όταν τον είδα στην τηλεόραση, πάγωσα. Έκανα κτηvώδες σ#ξ με έναν δολοφόνο», αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Παράλληλα αποκαλύπτει πως κατά τις συvευρέσεις τους η ίδια ήταν «η αφέντρα» και ο Αναγνωστόπουλος «η σκλάβα της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ