«Μετά το χειρουργείο…» – Έκτακτες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Μετά το χειρουργείο…» – Έκτακτες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η αρχική αγωνία δίνει θέση στις αισιόδοξες σκέψεις. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που παραμένει στην εντατική από την περασμένη Δευτέρα, βγήκε από την καταστολή πριν από ένα 24ωρο και οι γιατροί του εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου και θεωρούν πολύ πιθανό ο παρουσιαστής να μεταφερθεί τις επόμενες ώρες σε δωμάτιο νοσοκομείου, μέχρι να συνέλθει πλήρως από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Διαρκώς στο πλευρό του παρουσιαστή βρίσκεται η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή, η οποία είπε ότι τα προβλήματα του παρουσιαστή ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ενώ την Δευτέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο, ένα μικρόβιο προσέβαλλε τον οργανισμό του και έτσι οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον οδηγήσουν εσπευσμένα στην εντατική. Ευτυχώς, χθες το βράδυ, ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε και βγήκε από την καταστολή.

Με την αισιοδοξία πλέον να κυριαρχεί, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να παλεύει για να βγει και πάλι νικητής. Να αφήσει ξανά πίσω τα δύσκολα και να επιστρέψει κοντά στους ανθρώπους που τον νοιάζονται και τον αγαπούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ