Πεδίο μάχης η Θεσσαλονίκη – Τραυματισμοί σε σοβαρά επεισόδια με μολότοφ και χημικά – Ζημιές σε ΙΧ

Πεδίο μάχης η Θεσσαλονίκη – Τραυματισμοί σε σοβαρά επεισόδια με μολότοφ και χημικά – Ζημιές σε ΙΧ

Τα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν μετά τα μεσάνυχτα και υπάρχουν αναφορές ακόμη και για τραυματία, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους ταραξίες, με την ατμόσφαιρα στην περιοχή να είναι αποπνικτική.

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στο ΑΠΘ, στους χώρους μπροστά από την παλαιά Φιλοσοφική σχολή, με άτομα να ρίχνουν βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Τραυματίας
Σύμφωνα με το grtimes.gr, τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς σήμερα Σάββατο και υπάρχουν αναφορές ακόμη και για τραυματία, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους ταραξίες, με την ατμόσφαιρα στην περιοχή να είναι αποπνικτική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίας είναι 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα αγνώστων επιτέθηκε αιφνιδιαστικά με βόμβες μολότοφ στη διμοιρία που βρισκόταν μπροστά από το τουρκικό προξενείο, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ