Νέα Ερυθραία – Σε απόγνωση η μητέρα του 40χρονου «Σαμουράι» – «Κλαίω για τον αδικοχαμένο εργάτη και για τον γιο μου»

Νέα Ερυθραία – Σε απόγνωση η μητέρα του 40χρονου «Σαμουράι» – «Κλαίω για τον αδικοχαμένο εργάτη και για τον γιο μου»

Η μητέρα του 40χρονου που πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο υπαλλήλους εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία, σπάει τη σιωπή της και προσπαθεί να εξηγήσει το έγκλημα του γιου της

Η μητέρα του 40χρονου Σαμουράι στην Νέα Ερυθραία μιλάει για το έγκλημα του γιου της και προσπαθεί να εξηγήσει τι συνέβη τη μοιραία μέρα.

«Είμαι μέσα σε μια μαύρη θλίψη, σκέφτομαι τον άνθρωπο που έφυγε, έχω κλάψει πολλές φορές για αυτόν τον άνθρωπο που δεν τον γνώριζα, φυσιογνωμικά ίσως στο στενάκι να τον έβλεπα αλλά δεν τον γνώριζα. Κλαίω και για εκείνον, κλαίω για τον γιο μου που το μυαλό του έγινε έτσι, κλαίω για την κόρη μου».

«Οι πρόσφατοι θάνατοι τον επηρέασαν»
Όπως υποστηρίζει, μιλώντας στον Alpha, ο γιος της λάμβανε τη φαρμακευτική αγωγή του αλλά επηρεάστηκε από τους πρόσφατους θανάτους της αδερφής και του θείου του. «Πυροδοτήθηκε από όλες αυτές τις καταστάσεις της αδελφής και του θείου του που ήταν ο ψυχολογικός υποστηρικτής του. Προχθές έγιναν τα τρίμηνα του θείου του. Ζούσε όλες αυτές τις καταστάσεις», σημειώνοντας πως «έκανε τη θεραπεία του αλλά δυστυχώς δεν ελέγχθηκε το συγκεκριμένο μαύρο πρωινό. Όλα τα άλλα είναι αστείες υποθέσεις».

Στη συνέχεια είπε «στην ταράτσα του σπιτιού του ασχολείτο με τις πολεμικές τέχνες και έκανε διάφορες σαχλαμάρες του. Και ήταν το μυαλό του τόσο, ώστε να τα βγάζει και στο Internet. Είμαι υποχρεωμένη να αντέξω και τον γιο μου να βοηθήσω και τα δύο εγγονάκια μου τα ορφανά».

Παρέμβαση εισαγγελέα
Στο μεταξύ, την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν οι καταγγελίες κατοίκων ότι οι αστυνομικοί δεν είχαν ανταποκριθεί στις κλήσεις που ενημέρωναν για την παραβατική συμπεριφορά του 40χρονου που σκότωσε έναν εργαζόμενο και τραυμάτισε ακόμη έναν το πρωί του Σαββάτου, στην οδό Τατοΐου στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας υπήρχαν καταγγελίες από γείτονες για την παραβατική συμπεριφορά του 40χρονου ακόμη και μια ημέρα πριν από το δολοφονικό σκηνικό που εκτυλίχθηκε. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγιναν οι κλήσεις αυτές προς την αστυνομία και γιατί οι αρχές δεν ανταποκρίθηκαν και αδιαφόρησαν για τις καταγγελίες των γειτόνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ