Συγκλονίζει η Ιωάννα στο MEGA – Δικαιωμένη αλλά ο φόβος παραμένει – Δεν έχουν βρεθεί οι συνεργοί (vid)

Συγκλονίζει η Ιωάννα στο MEGA – Δικαιωμένη αλλά ο φόβος παραμένει – Δεν έχουν βρεθεί οι συνεργοί (vid)

Όπως είπε η Ιωάννα η ύπαρξη συνεργών φαίνεται από τη δικογραφία και από τα όσα έχει πει η αστυνομία, ενώ η ίδια δεν έχει εικόνα για το ποιοι μπορεί να είναι.

Σοκάρει και συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την ωριμότητα και τη δύναμη που αντιμετωπίζει τον Γολγοθά που ανεβαίνει.

Μιλώντας  στο MEGA μία ημέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την επίθεση με το βιτριόλι που της κατέστρεψε τη ζωή, η Ιωάννα μιλά για τα συναισθήματά της, την έρευνα που συνεχίζεται για τους συνεργούς της Έφης, τους φόβους της και την καθημερινή μάχη που δίνει για τη βελτίωση της ζωής της.

Δείχνοντας μεγαλείο ψυχής δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει και να γίνει προστάτιδα γυναικών που υποφέρουν, ενώ παραδίδει πολύτιμο μάθημα ζωής και δύναμης δηλώνοντας «Θα κυνηγήσω τους στόχους και τα όνειρα μου παράλληλα με την ίασή μου».

Το στοιχείο δε που συγκλονίζει ακούγωντας την Ιωάννα να μιλά είναι ότι έχει πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασής της, της βλάβης που έχει υποστεί η υγεία της, των πραγμάτων που έχασε για πάντα, αλλά παρόλα αυτά είναι έτοιμη να παλέψει όχι μόνο για τη δική της ζωή, αλλά και για τη βελτίωση της ζωής ανθρώπων που υποφέρουν.

Ανακουφισμένη από τη δικαστική απόφαση, αλλά…

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στο MEGA επανέλαβε ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου, νιώθει δικαίωση και ανακούφιση.

Ωστόσο σημείωσε πως ο φόβος αν και μετριάστηκε δεν έχει φύγει, εκφράζοντας την ανησυχία της για τους συνεργούς της δράστριας.

Σταθερός φόβος δε με τον οποίο ζει πλέον είναι αυτός για την επόμενη ημέρα, για το αύριο.

Όπως είπε η Ιωάννα η ύπαρξη συνεργών φαίνεται από τη δικογραφία και από τα όσα έχει πει η αστυνομία, ενώ η ίδια δεν έχει εικόνα για το ποιοι μπορεί να είναι.

Για τη διαδικασία της δίκης και για το γεγονός ότι βρέθηκε τόσο κοντά με τη δράστρια, η Ιωάννα είπε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για τέτοιες καταστάσεις. Η διαδικασία, όπως είπε, ήταν πολύ δύσκολη, ιδίως η πρώτη μέρα. Ωστόσο κατάφερε να επικεντρωθεί στα σημαντικά, στον λογο που βρέθηκε εκεί. Στο τέλος όπως είπε φάνηκαν οι προθέσεις και ο χαρακτήρας και από τις δύο πλευρές.

Για την επόμενη μέρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είπε ότι θα επικεντρωθεί στην υγεία της και στην ίασή της και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τους στόχους και τα όνειρά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ