Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα – Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. ότι υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίηση της Νεκταρίας

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα – Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. ότι υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίηση της Νεκταρίας

Γυναικοκτονία: Νωρίτερα, είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η 48χρονη φαίνεται να είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τη γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα, με θύμα μια 48χρονη γυναίκα.

Νωρίτερα, είχε κυκλοφορήσει πώς η είδηση η 48χρονη φαίνεται να είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει. Συγκεκριμένα, φίλη του θύματος είχε είπε πως οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, με τον δράστη να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα.

Η ίδια η φίλη τόνισε ότι η Νεκταρία είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία ενέργεια. «Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία».

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, οι αστυνομικοί φαίνεται πως δεν είχαν προβεί στην παραμικρή ενέργεια, ούτε καν σύσταση.

Διαψεύδει η αστυνομία
Το βράδυ της Παρασκευής η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποία διευκρίνιζε πως «σε καμία αστυνομική Υπηρεσία του ανωτέρω νομού, δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού, που να σχετίζεται με την υπόθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ