Στο Ιπποκράτειο ο Τάσος Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Στο Ιπποκράτειο ο Τάσος Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι σήμανε συναγερμός στην αστυνομία μετά από την πληροφορία ότι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες μετά από χυδαία σχόλια για τα κιλά κοπέλας, απειλούσε να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο έχει μεταφερθεί ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και το θρίλερ που ακολούθησε για τον εντοπισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι σήμανε συναγερμός στην αστυνομία μετά από την πληροφορία ότι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες μετά από χυδαία σχόλια για τα κιλά κοπέλας, απειλούσε να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του.

Τελικά, μετά από αρκετές ώρες και ενώ η οικογένειά του προσπαθούσε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει μαζί του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, προκειμένου να εξεταστεί, αφού σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Νωρίτερα, είχε δώσει σημάδια ζωής με βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, στο οποίο καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα  προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλα. Ωστόσο, έδειξε για ακόμα μια φορά αμετανόητος, αφού επιτέθηκε στην παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, κάνοντας λόγο για «χοντρή παρουσιάστρια».

Προσβλητικά σχόλια

 Ο Τάσος Ξιαρχό το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο κορόιδευε μία κοπέλα που καθόταν ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της, για το ρούχο που φορούσε και μάλιστα έδειξε και το πρόσωπό της στους χιλιάδες followers του.

Οι followers του αμέσως τον αποδοκίμασαν ενώ το όνομά του έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Σήμερα, οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης δεν άφησαν αυτό που συνέβη να πέσει κάτω. Έβαλαν τις ρίγες τους και κατά τη διάρκεια των εκπομπών τους έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις στον χορογράφο, μεταξύ αυτών και η Δανάη Μπάρκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ