Θεσσαλονίκη – Συγκλονιστικές μαρτυρίες μαθητών για το ταβάνι που έπεσε στο σχολείο τους – «Φοβηθήκαμε πάρα πολύ»

Θεσσαλονίκη – Συγκλονιστικές μαρτυρίες μαθητών για το ταβάνι που έπεσε στο σχολείο τους – «Φοβηθήκαμε πάρα πολύ»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των μικρών μαθητών που βγήκαν την τελευταία στιγμή από την τάξη

Σοκ και αγανάκτηση επικρατεί στη σχολική κοινότητα του δημοτικού σχολείου, στο οποίο κατέρρευσε το ταβάνι σε αίθουσα σχολικής τάξης, που είχε μόλις εκκενωθεί μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα με πρωτοβουλία της δασκάλας.

Οι μαρτυρίες των μικρών μαθητών που βγήκαν την τελευταία στιγμή από την τάξη, είναι συγκλονιστικές, ενώ οι γονείς τους δηλώνουν οργισμένοι για το απίστευτο αυτό περιστατικό που απείλησε τη ζωή των παιδιών τους.

Σύμφωνα με το voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στη σχολική κοινότητα του 4ου Δημοτικού σχολείου Πυλαίας.

«Ηρωίδα η δασκάλα»
«Λογικό είναι να είμαστε αναστατωμένοι. Είχαμε τα παιδιά μας μέσα. Δόξα τω Θεώ δεν είχαμε κανένα ατύχημα», τόνισαν οι γονείς των 19 μαθητών, οι οποίοι δήλωσαν ότι η έγκαιρη επέμβαση της δασκάλας που διαπίστωσε ρωγμή και παρότρυνε τα παιδιά να βγουν από την τάξη ήταν αυτή που αποσόβησε τα χειρότερα.

«Η δασκάλα είναι η ηρωίδα της υπόθεσης. Άκουσε μικρούς, αδιόρατους ήχους, είδε ελάχιστες ρωγμές και είπε στα παιδιά καλύτερα να βγούνε έξω μην τυχόν συμβεί τίποτα. Και τα έσωσε», είπε χαρακτηριστικά, ένας γονέας.

«Φοβηθήκαμε πάρα πολύ»
«Ήμασταν μέσα στην τάξη, περιμέναμε να κατέβουμε για να πάμε εκδρομή και βλέπουμε το ταβάνι ραγισμένο από παντού. Βλέπαμε κομμάτια να πέφτουν στα θρανία. Η δασκάλα μάς είπε ότι είναι σοβαρό και πρέπει να να κατεβούμε. Και κάποια στιγμή την ώρα που κατεβαίναμε άρχισε να βουλιάζει το ταβάνι. Ακούσαμε ένα μπαμ πολύ δυνατό. Άλλα παιδιά που ήταν μπεσα στις τάξεις άκουσαν το μπαμ και μετά βγήκαν», περιέγραψε μαθητής.

«Φοβηθήκαμε πάρα πολύ», είπαν με ένα στόμα τα παιδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ