Θρήνος στη Ρόδο – Πέθανε ο μικρός Μιχαήλ – Άγγελος

Θρήνος στη Ρόδο – Πέθανε ο μικρός Μιχαήλ – Άγγελος

Ο μόλις 7 μηνών Μιχαήλ Άγγελος, μέσα σε 1,5 μήνα υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη την κοινωνία της Ρόδου που από την αρχή έγινε μια γροθιά για να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να μπορέσει το παιδί να κάνει τις απαραίτητες επεμβάσεις

Θλίψη στη Ρόδο έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του μικρού Μιχαήλ Άγγελου. Το μωρό, που έπασχε από τετραλογία του Fallot, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, κι όλο αυτό το διάστημα έδινε τεράστια μάχη στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα dimokratiki.gr, ο μόλις 7 μηνών Μιχαήλ Άγγελος, μέσα σε 1,5 μήνα υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη την κοινωνία της Ρόδου που από την αρχή έγινε μια γροθιά για να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να μπορέσει το παιδί να κάνει τις απαραίτητες επεμβάσεις.

Η ομάδα «Ρόδος, Βοηθοί Αγάπης» κινητοποιήθηκε άμεσα στήνοντας 50 κουμπαράδες σε όλο το νησί, καλλιτέχνες της Ρόδου διοργάνωσαν εκδήλωση από την οποία τα έσοδα διατέθηκαν για τη θεραπεία τού μόλις 7 μηνών Μιχαήλ -Άγγελου, ενώ αρκετά χρήματα συγκεντρώθηκαν και στον ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσε η ομάδα παλαιμάχων του Άρη Αρχαγγέλου.

Ο μικρός ήρωας όμως τελικά έγινε άγγελος και πέταξε ψηλά έπειτα από τεράστια μάχη που έδωσε για τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια αλλά και όλη τη Ρόδο που τον αγκάλιασε ως δικό της παιδί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ