Προπονητής τένις – Πώς αποπλανούσε τις ανήλικες αθλήτριες ο 33χρονος – Τα ταξίδια στο εξωτερικό

Προπονητής τένις – Πώς αποπλανούσε τις ανήλικες αθλήτριες ο 33χρονος – Τα ταξίδια στο εξωτερικό

Ο άνδρας διατηρεί ακαδημία τένις στα βόρεια προάστια και έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες κορίτσια. Τους τελευταίους δύο μήνες είχε μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, καθώς μια 16χρονη και μια 20χρονη πλέον αθλήτριες κατέθεσαν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησαν

Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες σε βάρος ενός 33χρονου προπονητή τένις, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων αθλητριών του, το 2015 και το 2020 όταν ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα.

Ο άνδρας διατηρεί ακαδημία τένις στα βόρεια προάστια και έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες κορίτσια. Τους τελευταίους δύο μήνες είχε μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, καθώς μια 16χρονη και μια 20χρονη πλέον αθλήτριες κατέθεσαν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησαν.

Οι πληροφορίες από γείτονες του κατηγορούμενου ότι συχνά έβλεπαν νέα παιδιά να επισκέπτονται το σπίτι του προπονητή σοκάρουν.

Παράλληλα, γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν κι άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματα του ίδιου άνδρα, ο οποίος -εκτός από τις προπονήσεις- είχε αναλάβει και τη συνοδεία ανήλικων αθλητών στο εξωτερικό, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε τουρνουά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες επαφές του με τις ανήλικες, ο προπονητής τις καλούσε στο σπίτι του, με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα. Στη συνέχεια, τούς πρότεινε να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και πάνω στη συζήτηση τούς αποκάλυπτε τις άρρωστες σκέψεις του, ζητώντας από τις ίδιες να μην πουν τίποτα και σε κανέναν για όσα τους έλεγε.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ