37χρονη έβαζε τα παιδιά της για ύπνο και πήγαινε για δουλειά ως μπαργούμαν!

37χρονη έβαζε τα παιδιά της για ύπνο και πήγαινε για δουλειά ως μπαργούμαν!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης σε μια 37χρονη γυναίκα που έβαζε τα παιδιά της για ύπνο και πήγαινε να δουλέψει σε μπαρ.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης σε μια 38χρονη γυναίκα που έβαζε τα παιδιά της για ύπνο και πήγαινε να δουλέψει σε μπαρ.

Η γυναίκα κατηγορούνταν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συρροή και καταδικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 4 ετών χωρίς αναστολή.

Η γυναίκα που είναι 37 χρονών, είναι μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών, τα είχε εγκαταλείψει μεταμεσονύχτιες ώρες στις 6 Φεβρουαρίου 2020, σε εργατικές πολυκατοικίας στη Ν. Ιωνία, να κοιμούνται στο σπίτι, είχε κατεβάσει τον γενικό του ρεύματος και είχε πάει για δουλειά σε μπαρ.

Η γυναίκα είναι μητέρα ενός αγοριού 4 ετών και δίδυμων κοριτσιών 5 ετών και το περιστατικό είχε καταγγείλει στην Αστυνομία γείτονας, έγινε έρευνα, βρέθηκαν τα παιδιά να κοιμούνται και έγινε αυτεπάγγελτη μήνυση της βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συρροή.

Η κατηγορούμενη δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, χωρίς αναστολή, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε η κατηγορούμενη να αθωωθεί για βιοποριστικούς λόγους.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ