Χαλάνδρι – Αυτή είναι η αιτία των πυροβολισμών – Δεν έφυγε από το σημείο η δράστρια

Χαλάνδρι – Αυτή είναι η αιτία των πυροβολισμών – Δεν έφυγε από το σημείο η δράστρια

Μια γυναίκα πυροβόλησε έναν άνδρα στο Χαλάνδρι με τις πρώτες πληροφορίες να αποκαλύπτουν ότι η υπόθεση ξεκινά από μια υιοθεσία.

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να έχει τραυματιστεί σοβαρά ένας άνδρας. Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο «Γεώργιος Γεννηματάς» αφού έχει δεχθεί σφαίρες στο στομάχι.

Τι όπλισε το χέρι της δράστριας
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η γυναίκα φαίνεται ότι πυροβόλησε τον θετό πατέρα του παιδιού της. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως, η γυναίκα, που κατάγεται από την Αλβανία, είχε γεννήσει πριν από χρόνια ένα κοριτσάκι, το οποίο είχε δώσει για υιοθεσία.

Ο άνδρας που πυροβόλησε η γυναίκα είναι αυτός που υιοθέτησε το παιδί μαζί με τη γυναίκα του και είναι γιατρός. Η δράστρια είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γυναίκα τον περίμενε έξω από το σπίτι του και οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά σε δημοτικό σχολείο.

Νεότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αναφέρουν ότι τον πυροβόλησε δύο φορές. Η γυναίκα είναι σε κατάσταση σοκ και υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία της με τους αστυνομικούς, προκειμένου να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Η δράστρια δεν έχει κάνει κάποια προσπάθεια να διαφύγει από το σημείο. Παρέμεινε εκεί, με το όπλο στο χέρι, περιμένοντας να τη συλλάβουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ