«Έπρεπε να το κάνω» – Τι λέει στους αστυνομικούς η δράστρια του Χαλανδρίου – Μυστήριο το πού βρήκε το όπλο

«Έπρεπε να το κάνω» – Τι λέει στους αστυνομικούς η δράστρια του Χαλανδρίου – Μυστήριο το πού βρήκε το όπλο

Η γυναίκα φέρεται να μιλά ακατάληπτα, τους λέει ότι η δικαιοσύνη θα λάμψει σύντομα, αλλά δεν μπορεί να τους εξηγήσει σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Με… θρίλερ μοιάζουν, όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τον πυροβολισμό του γνωστού Οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι, από την πρώην σύντροφό του.

Η δράστρια βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, ωστόσο μέχρι και νωρίς το βράδυ της Πέμπτης δεν έχει καταφέρει να τους εξηγήσει πολλά πράγματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, η γυναίκα μιλά ακατάληπτα, τους λέει ότι η δικαιοσύνη θα λάμψει σύντομα, αλλά δεν μπορεί να τους εξηγήσει σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, μέσα στα ακατάληπτα που λέει είπε στους αστυνομικούς ότι «έπρεπε να το κάνει αυτό», έπρεπε να πάρει πίσω το παιδί της, γιατί η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε πληροφορίες που έλεγαν ότι το παιδί περνούσε πάρα πολύ άσχημα με τον βιολογικό του πατέρα και την οικογένειά του.

Πού βρήκε το όπλο

Παράλληλα, ζητούμενο της έρευνας είναι που βρήκε το όπλο και αν το γεγονός ότι κάποιος της το έδωσε σημαίνει πως υπήρχε και κάποιος άλλος που ήξερε για το σχέδιό της να πυροβολήσει τον πρώην σύντροφό της.

Επίσης, οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ σημαντικό το ότι πρόλαβαν να τη συλλάβουν, διότι εκφράζουν φόβους ότι μπορεί μετά τον γιατρό, επόμενος στόχος να είναι η σύντροφός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχει στο παρελθόν περιστατικό, όπου η φερόμενη ως δράστης είχε επιτεθεί στη σύζυγο του πρώην συντρόφου της και την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα.

Εικόνες – ντοκουμέντα από τους πυροβολισμούς

Την ίδια στιγμή, φωτογραφίες από το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός στην περιοχή, καθώς την ώρα της αιματηρής επίθεσης δεκάδες παιδιά έφευγαν από σχολείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Ο 68χρονος, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή είχε πάρει την επιμέλεια της ανήλικης και μεγάλωνε το παιδί μαζί με τη σύζυγό του.

Δείτε τις εικόνες που δίνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα «LawandOrder»:

     

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ