Χαλάνδρι – Ραντεβού με τον εφιάλτη στα 12 – Κρατούσε τον τραυματισμένο πατέρα της αγκαλιά – Οι πρωταγωνιστές και το χρονικό

Χαλάνδρι – Ραντεβού με τον εφιάλτη στα 12 – Κρατούσε τον τραυματισμένο πατέρα της αγκαλιά – Οι πρωταγωνιστές και το χρονικό

Την ίδια στιγμή, κι ενώ ο 68χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νέα στοιχεία που φθάνουν στις αστυνομικές αρχές, δείχνουν ότι τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι στην οδό Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι ήταν η δραματική κορύφωση ενός δικαστικού θρίλερ με πολλά επεισόδια.

Τη δική του μεγάλη «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο γνωστός οφθαλμίατρος, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης δέχτηκε πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι, από την εικαστικό, μητέρα ενός 12χρονου κοριτσιού, που έχουν αποκτήσει μαζί.

Ο 68χρονος γιατρός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με την κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Μάλιστα, ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι πως στο χειρουργείο κλήθηκαν και χειρουργοί θώρακος, αφού το θύμα φέρει ένα διαμπερές τραύμα στον θώρακα.

Την ίδια στιγμή, κι ενώ ο 68χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νέα στοιχεία που φθάνουν στις αστυνομικές αρχές, δείχνουν ότι τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι στην οδό Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι ήταν η δραματική κορύφωση ενός δικαστικού θρίλερ με πολλά επεισόδια.

Ανατριχιαστικές περιγραφές

Ήταν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο 68χρονος οφθαλμίατρος επέστρεφε από το σχολείο με τη 12χρονη κόρη του και δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει στο Χαλάνδρι.

Μάλιστα, η μικρούλα φέρεται να κρατούσε συνέχεια στην αγκαλιά της τον τραυματισμένο πατέρα της, μέχρι να πάει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει, σύμφωνα με το Star.

Δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τις αρχές

Η γυναίκα εξακολουθεί να κρατείται από την Ασφάλεια ΒΑ Αττικής, όπου οι αστυνομικοί προσπαθούν να λάβουν πληροφορίες για τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη αυτή.

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν οι αστυνομικοί είναι αρκετά δύσκολη η επικοινωνία και η κατανόησή της, καθώς αναφέρεται σε διάφορα πράγματα που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα μιλά ακατάληπτα, τους λέει ότι η δικαιοσύνη θα λάμψει σύντομα, αλλά δεν μπορεί να τους εξηγήσει σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Μέσα στα ακατάληπτα που λέει, φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι «έπρεπε να το κάνει αυτό», έπρεπε να πάρει πίσω το παιδί της, γιατί η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε πληροφορίες που έλεγαν ότι το παιδί περνούσε πάρα πολύ άσχημα με τον βιολογικό του πατέρα και την οικογένειά του.

Το χρονικό του δράματος

Η δράστρια με καταγωγή από την Αλβανία, που δηλώνει εικαστικός και μοντέλο στο επάγγελμα, είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην πιλοτή της πολυκατοικίας του 68χρονου οφθαλμίατρου, απέναντι ακριβώς από το σχολείο όπου πήγαινε η 12χρονη κόρη τους.

H γυναίκα έβγαλε ένα παλαιό περίστροφο και πυροβόλησε τον άνδρα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Σημειώνεται ότι το θύμα είχε πριν χρόνια σχέση με τη δράστρια και το 2009 είχαν αποκτήσει ένα παιδί. Αρχικά, την επιμέλεια την είχε η μητέρα του, όμως τα τελευταία επτά χρόνια την κηδεμονία είχε κερδίσει δικαστικά ο 68χρονος με την βρετανικής καταγωγής σύζυγό του.

Από τότε, η δράστρια είχε ξεκινήσει έναν δικαστικό αγώνα κατά του βιολογικού πατέρα του παιδιού, ενώ είχε έρθει πολλές φορές σε λεκτική και σωματική αντιπαράθεση με τον γιατρό και τη σύζυγό του.

Μιλώντας στο MEGA, o ο δικηγόρος του 68χρονου άνδρα αποκάλυψε ότι η δράστρια είχε στο παρελθόν προστριβές με τις Αρχές και τη Δικαιοσύνη, αφού εκβίαζε τον οφθαλμίατρο όταν έμεινε έγκυος. Η δράστρια είχε νοσηλευτεί και παλιότερα σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Στη συνέχεια, απειλούσε τον γιατρό και τη σύζυγό του, ενώ τους παρενοχλούσε στον χώρο εργασίας τους. Μάλιστα, είχε επιτεθεί στη σύζυγο του 68χρονου, χτυπώντας το κεφάλι της στο δάπεδο.

Οι σοκαριστικοί διάλογοι

Με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δράστις έκανε λόγο για «απαγωγείς του παιδιού» και χαρακτήριζε «βιαστή της» τον οφθαλμίατρο.

Παράλληλα, έδινε στη δημοσιότητα μηνύματα τα οποία αντάλλαζαν με τον γιατρό στο κινητό τηλέφωνο, με χυδαίους χαρακτηρισμούς και απειλές, και ζητούσε μετ’ επιτάσεως το παιδί πίσω.     

Η τελευταία ανάρτηση πριν την επίθεση στο Χαλάνδρι

Στην τελευταία της ανάρτηση, δύο μέρες πριν προχωρήσει στην επίθεση, η γυναίκα ζητούσε βοήθεια από τους χρήστες του Facebook να «σώσουν το ανήλικο παιδί της από τους απαγωγείς του». Εκτόξευε, δε, βέλη κατά της Εισαγγελίας Ανηλίκων για τους χειρισμούς της.

Αποκαλώντας τον οφθαλμίατρο «βιαστή της», η δράστρια τον κατηγορούσε ότι κακοποιούσε το παιδί τους μαζί με τη σύζυγό του, ενώ χαρακτήριζε… τρελή την Εισαγγελέα Ανηλίκων.

«Το παιδί μου από τότε έως σήμερα παραμένει στους κακοποιούς, δεν άλλαξε τίποτα . Με την συγκατάθεση της Εισαγγελέως ανηλίκων το παιδί μου που απέκτησα εκτός γάμου παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και τη σύζυγο αυτού» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, στην ανάρτηση είχε επισυνάψει πραγματογνωμοσύνη από νοσοκομείο, υποστηρίζοντας πως το θύμα είχε κακοποιήσει το παιδί τους, καθώς υποστηρίζει ότι επτά μήνες αφότου ανέλαβε ο 68χρονος την κηδεμονία του κοριτσιού, αυτό χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οικογενειακή φίλη του οφθαλμίατρου ανέφερε νωρίτερα ότι πράγματι το παιδάκι είχε πάει στο νοσοκομείο και είχε κοντέψει να χάσει τη ζωή του αλλά -σύμφωνα με την ίδια- ο λόγος ήταν ότι η μητέρα του αρνούνταν να του δώσει τα φάρμακά του για τις επιληπτικές κρίσεις που είχε. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ