Ξέφυγε η κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας – «Άι φτύσ’ τα @@ σου, ρε» (vid)

Ξέφυγε η κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας – «Άι φτύσ’ τα @@ σου, ρε» (vid)

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσιμπούκης.

Εκτός ελέγχου ξέφυγε η κατάσταση κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στην Πάτρα μέσω τηλεδιάσκεψης.
Κατά τη συζήτηση του πρώτου κιόλας θέματος, το απόγευμα της Τετάρτης (11/11), ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσιμπούκης «βγήκε από τα ρούχα του», χαρίζοντας ένα ακόμη viral video τηλεδιάσκεψης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Pelop, είχε πέσει στο τραπέζι πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για συνομολόγηση του Δημοτικού Συμβουλίου προς παρέκταση αρμοδιότητας, ώστε να πραγματοποιηθούν ασφαλιστικά μέτρα, καθώς και λήψη προσωρινής διαταγής για παραμονή στην εργασία 218 εργαζομένων κοινωφελούς προγράμματος 2020-2021, έως ότου ορισθεί δικάσιμος στο Πρωτοδικείο Αθηνών ή Πειραιά.
Κάποια στιγμή, ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δημήτρης Πελεκούδας άρχισε να φωνάζει «ζήτω το μαύρο μέτωπο» επειδή οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούσαν να μην τεθεί προς ψήφιση η πρόταση του δημάρχου Κωνσταντίνου Πελετίδη για το θέμα.
Μια έκφραση που εξόργισε τον Γιάννη Τσιμπούκη της «Ώρας Πατρών», ο οποίος άνοιξε το μικρόφωνό του και απάντησε με την εξής επική φράση: «Ρε άι φτύσ’ τα @@ σου, ρε».
Τελικά δεν δόθηκε συνέχεια καθώς ο κ. Τσιμπούκης… φιμώθηκε από την αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Σολωμού που προέδρευε στο συγκεκριμένο θέμα και αναγκάστηκε να κλείσει τα μικρόφωνα.

Για την ιστορία, η πρόταση με εισηγητή τον σύμβουλο της «Πρωτεύουσα Ξανά!», Αθανάσιο Αθανασόπουλο, τελικά πέρασε με 24 θετικές ψήφους.

Πηγή: sputniknews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ