«Βόμβα» στα Γλυκά Νερά – Ήταν έτοιμος να σκοτώσει κι άλλη μετά την Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος;

«Βόμβα» στα Γλυκά Νερά – Ήταν έτοιμος να σκοτώσει κι άλλη μετά την Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος;

Οι κινήσεις του μετά το έγκλημα λένε πολύ περισσότερα

Οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι εδώ και μήνες… καταιγιστικές από την ημέρα του τρομακτικού φονικού, με την Αγγελική Νικολούλη ίσως να μας αποκαλύπτει άλλη μια πτυχή, βάζοντάς μας σε απορία για το αν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σχεδίαζε κι άλλη δολοφονία.

Για να τα πάρουμε από την αρχή, στην εκπομπή της γνωστής δημοσιογράφου έγινε αναφορά στην άρνηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αναγνωρίσει γυναίκα, με την οποία επικοινωνούσε πριν δολοφονήσει την Καρολάιν και, σύμφωνα με όσα η ίδια είχε πει στην εκπομπή, της ζητούσε να συναντηθούν από κοντά.

Η Νικολούλη ήταν ευθύς και απάντησε ως εξής: «Λέει ότι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή, δεν γνωρίζει ποια είναι; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ».

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί η δημοσιογράφος: «Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις, να μου πεις όλα αυτά. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δεν θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Ωραία, οποτε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ, να έρθω στο κελί να τα πούμε. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια».

Τι σημαίνει, όμως, η έκφραση «την έψαχνες εναγωνίως»; Μήπως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φοβόταν κάτι από αυτή τη γυναίκα και ήθελε επίσης να της κλείσει το στόμα; Τι άλλο μπορεί να γνώριζε εκείνη η γυναίκα, πέραν όσων ανέφερε στην Νικολούλη; Τα ερωτήματα ανακύπτουν συνεχώς για το στυγερό αυτό έγκλημα και ίσως σηκώνουν… κι άλλες κουρτίνες.

Η μαρτυρία της γυναίκας για τη σχέση τους

Η γυναίκα αυτή υπενθυμίζουμε, ότι είχε μιλήσει στο «Φως στο Τούνελ» και αποκάλυψε, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει την άτυχη Καρολάιν έστειλε σημείωμα στην πρώην φίλη του ζητώντας να τη συναντήσει από κοντά.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επιμονή του», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα διατηρώντας την ανωνυμία της.

Η γυναίκα, που μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσει σε άλλη πόλη της Ελλάδος έκανε λόγο για έναν άντρα εμμονικό και υποστηρίζει πως έκανε τα πάντα για να χωρίσει από τον σύζυγό της.

«Από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω», τονίζει.

Η γυναίκα είπε πως την πίεζε να τη συναντήσει από κοντά το τελευταίο διάστημα πριν τη δολοφονία.

«Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με φόβιζε και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μη θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει. Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης», είπε και πρόσθεσε: «Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο;», αναρωτήθηκε σοκαρισμένη.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ