Χαλάνδρι – Γιατί αποσύρθηκε ο δικηγόρος της 49χρονης – «Ο γιατρός απείλησε να πυροβολήσει την κόρη μας» λέει η εικαστικός

Χαλάνδρι – Γιατί αποσύρθηκε ο δικηγόρος της 49χρονης – «Ο γιατρός απείλησε να πυροβολήσει την κόρη μας» λέει η εικαστικός

Η 49χρονη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Live News» αναφέροντας πως δεν είχε σκοπό να τραυματίσει το παιδί της

Δεν θα αναλάβει τελικά την υπεράσπιση της 49χρονης που πυροβόλησε τον 68χρονο πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι, ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Σε ανακοίνωσή του, μιλά για «εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά» και «αδυναμία συνεννόησης και συνεργασίας».

Ειδικότερα, ο κ. Νουλέζας αναφέρει αρχικά πως ήθελε να βοηθήσει ώστε «να έχει ευμενέστερη ποινική μεταχείριση», αλλά εξαιτίας «πλήρους αδυναμίας συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της των αντιφάσεων και ασυναρτησίων που διατυπώνει αλλά και διαφωνίας ως προς την υπεράσπιση της» αποσύρθηκε.

«Εμφανίζει απρόσμενα επιθετική, εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Η κατηγορούμενη που είναι σε πλήρη σύγχυση, ταραγμένη, ταλαιπωρημένη, απογοητευμένη, δεν αντιλαμβάνεται ουδόλως την βαρύτητα των πέντε κατηγοριών που αντιμετωπίζει και ότι κινδυνεύει να προφυλακισθεί» επισημαίνει έπειτα ο δικηγόρος.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, η 49χρονη «επιμένει σθεναρά στην εκδοχή της ότι ο βιολογικός πατέρας ήταν οπλισμένος στην συνάντηση τους ότι στην διάρκεια της πάλης τους στην προσπάθεια της να τον αφοπλίσει εκπυρσοκρότησε το όπλο και τον έπληξε άθελά της».

Η ανακοίνωσή του

;

«Ο οφθαλμίατρος απείλησε να πυροβολήσει την κόρη μας και του όρμησα» λέει η 49χρονη

Στο μεταξύ, η 49χρονη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Live News» αναφέροντας πως δεν είχε σκοπό να τραυματίσει το παιδί της.

«Όταν το παιδί μου πήγε να διαφύγει μόνη της, να τρέξει προς το δρόμο, με τη δικαιολογία ότι είδε τον συμμαθητή της, τότε αυτός (σ.σ. ο γιατρός) έβγαλε το όπλο και λέει ‘σταμάτα εκεί που είσαι, θα σε πυροβολήσω και θα πω ότι το έκανε η μάνα σου’. Γύρισα και του είπα ‘σταμάτα να λες βλακείες στο παιδί’» δήλωσε αρχικά η 49χρονη.

«Του είπα ‘σταμάτα βρε γελοίε’ και εκεί όρμησα να του το πάρω και εκείνη την ώρα αυτό πυροβόλησε, τώρα από ποιόν δεν ξέρω. Εγώ το πάτησα, αυτός το πάτησε;» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση εάν σκέφτηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί το παιδί, η 49χρονη εικαστικός είπε: «Καθόλου, καθόλου, το παιδί το προστάτευσα με όλες μου τις δυνάμεις».

Ερωτηθείσα εάν μετάνιωσε για την πράξη της, ανέφερε: «Ρωτήστε αυτούς πρώτα εάν μετάνιωσαν που πήραν το παιδί από μία μάνα, πέντε ολόκληρα έτη, πάτησαν επί πτωμάτων. Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου».

«Μου έλειψαν τα πάντα από το παιδί μου. Έχω ξεχάσει να είμαι πλέον μαμά, μου έχει λείψει το πρωινό ξύπνημα, μου λείπει να την αγκαλιάσω, να της μαγειρέψω, να τη βγάλω βόλτα, να τη διαβάζω, να την ντύνω» κατέληξε η 49χρονη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ