Παγκόσμιος σάλος – Τι απέγινε ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

Παγκόσμιος σάλος – Τι απέγινε ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

Οι φήμες για την υγεία του φούντωσαν...

Φήμες υπάρχουν ότι ο πανίσχυρος ηγέτης στην Βόρεια Κορέα, Κιμ Γιονγκ Ουν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας γιατί εξαφανίστηκε και πάλι.

Είναι η μεγαλύτερη περίοδος που ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει εξαφανιστεί από τις δημόσιες εμφανίσεις του από τότε που ανέλαβε επίσημα την ηγεσία στην Βόρεια Κορέα (περισσότερες από 30 ημέρες), το 2014.

Αφού νωρίτερα, το 2011 είχε φύγει από την ζωή ο πατέρας του, έτσι ανεπίσημα σε ηλικία 27 ετών είχε πέσει το… βάρος της χώρας στα χέρια του.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε εξαφανιστεί και πάλι πέρσι (Απρίλιο με Μάϊο του 2020) και όταν εμφανίστηκε και πάλι, κρατούσε ένα ραβδί και τον βοηθούσε να κρατιέται όρθιος. Ενώ είχε και ένα σημάδι στο χέρι, που μάλλον έδειχνε πως είχε κάνει μία επέμβαση.

Έτσι αυτή η νέα εξαφάνιση του, έχει κάνει πιο έντονη την φημολογία για σοβαρό πρόβλημα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζει. Βάση στα σενάρια έχει δώσει και το το ιστορικό της οικογένειας. Τα μέλη της οποίας έχουν αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν καρδιακά προβλήματα.

H ιστοσελίδα Washington news, στις ΗΠΑ, που ασχολείται μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, στο ρεπορτάζ της επισημαίνει πως ο δορυφόρος δείχνει έντονη κινητικότητα στην πόλη Wonsan. Στην οποία βρίσκεται η παραθαλάσσια βίλα του Κιμ Γιονγκ Ουν, στην οποία πηγαίνει όταν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως πριν λίγες μέρες, ο δορυφόρος έδειξε ένα πλοίο στην περιοχή να έχει έντονη κινητικότητα. Ενώ τα κρατικά μέσα την ίδια ώρα επισημαίνουν πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εργάζεται κανονικά αλλά έχει αναθέσει αρκετές αρμοδιότητες στους αξιωματούχους του.

Όλα αυτά ενώ η Βόρεια Κορέα πριν από την εξαφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν είχε κάνει επίδειξη δύναμης. Αφού σύμφωνα με τον στρατό στην Νότια Κορέα είχε εκτοξεύσει δύο βαλιστικούς πυραύλους. Τον ίδιο καιρό το επίσημo ειδησεογραφικό πρακτορείο στην Βόρεια Κορέα είχε κάνει γνωστό πως είχαν εκτοξευθεί δύο πύραυλους Κρουζ μεγάλης εμβέλειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ