Μαφιόζικη εκτέλεση στη Νίκαια – Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας (προσοχή σκληρές εικόνες)

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Νίκαια – Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας (προσοχή σκληρές εικόνες)

Τον αιφνιδίασε, στόχευσε και πυροβόλησε

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από την μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή της Νίκαιας με θύμα αλβανικής καταγωγής ιδιοκτήτη βενζινάδικου ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο ο εκτελεστής με το όπλο στο χέρι κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός προσεγγίζει το σημείο που βρίσκονται οι αντλίες καυσίμων καθώς και ο άτυχος 35χρονος, με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Μοιάζει σαν ένα κανονικό αυτοκίνητο που έχει πάει για ανεφοδιασμό.

Μόλις ο στόχος είναι εκτεθειμένος ο δράστης τον αιφνιδιάζει, βγάζει το όπλο με σιγαστήρα από το παράθυρο, στοχεύει και πυροβολεί.

Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, ο δράστης είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα και φορούσε γάντια. Στη συνέχεια βγήκε σχεδόν ολόκληρος από το παράθυρο του αυτοκινήτου και πυροβόλησε το θύμα του ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν θα γλυτώσει.

Στην συνέχεια ο δράστης τραυμάτισε τον φίλο του ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων ο οποίος στην προσπάθεια του να προστατευτεί έτρεξε και άρπαξε μια καρέκλα.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν μετά από λίγο και βρέθηκε από την αστυνομία μόνο το όχημα που χρησιμοποίησαν καμένο στην περιοχή του Κηφισού. Όπως αποκάλυψαν οι αρχές το όχημα είχε κλαπεί τον περασμένο Οκτώβρη.

Το θύμα είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία

Το θύμα είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία ενός 30χρονου ομοεθνούς του στις 14 Φεβρουαρίου 2010 στην οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη.

Ο 30χρονος επέστρεφε σπίτι του από κατάστημα όπου διασκέδαζε στην Κυψέλη, δέχθηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος τον πυροβόλησε δυο φορές και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm, οι οποίοι στάλθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές και συγκριτικές εξετάσεις.

Από την έρευνα αυτή είχε προκύψει ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το ίδιο που κατείχε ο 37χρονος που είχε συλληφθεί για υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης.

Ως κίνητρο της δολοφονίας φέρεται ότι ήταν οικονομικές διαφορές μεταξύ δράστη και θύματος. Όμως τελικώς ο 37χρονος απηλλάχθη αφού υποστήριξε ότι το όπλο το χρησιμοποίησε άλλο άτομο κι ο ίδιος δεν είχε καμιά σχέση με τον φόνο στην Κυψέλη.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε γίνει βομβιστική επίθεση στην Βάρη στα γραφεία της εταιρείας πετρελαιοειδών , στο δίκτυο της οποίας ανήκει το πρατήριο όπου εγινε εκτέλεση. Όμως τα στελέχη της ΕΛΑΣ αποσυνδέουν πλήρως τα δύο συμβάντα από την πρώτη φάση της έρευνας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ