Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι – Βγήκε από την εντατική ο 68χρονος οφθαλμίατρος

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι – Βγήκε από την εντατική ο 68χρονος οφθαλμίατρος

«Αν δεν είχαμε αυτή την κατάσταση με τον κορωνοϊό, πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να βγει από τη ΜΕΘ» δήλωσε ο δικηγόρος του 68χρονου, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης

Εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) -έπειτα από δύο εβδομάδες- ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος είχε δεχτεί επίθεση με πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο γιατρός παραμένει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», καθώς η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Μάλιστα, υπάρχει ενδεχόμενο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

«Αν δεν είχαμε αυτή την κατάσταση με τον κοροναϊό, πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να βγει από τη ΜΕΘ» δήλωσε ο δικηγόρος του 68χρονου, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης.

Ο κ. Αλεξανδράκης πρόσθεσε πως οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας του.

Δείτε το ρεπορτάζ

Τα πρώτα λόγια μετά την αποσωλήνωση

Υπενθυμίζεται πως ο γιατρός είχε αποσωληνωθεί στις 10 Νοεμβρίου.

Μετά την αποσωλήνωσή του, είχε επισκεφτεί τον 69χρονο στο νοσοκομείο η σύζυγός του.

Τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, με τον Γιώργο Κουκουλίτσιο, διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», να υπογραμμίζει τότε πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασαν τα όργανά του σε μεγάλη έκταση.

Επιπλέον, τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου. Όπως είχε αποκαλύψει ο κ. Κουκουλίτσιος, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την υγεία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ