Αιτωλοακαρνανία – 71χρονος κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών

Αιτωλοακαρνανία – 71χρονος κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών

Έντρομος και σοκαρισμένος, ο πατέρας των κοριτσιών μετέβη την Τετάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας και κατήγγειλε όσα του ανέφεραν οι κόρες του

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία δύο ανήλικων κοριτσιών τα οποία υποστηρίζουν ότι έζησαν μια κόλαση στα χέρια ενός 71χρονου από το Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας.

Οι δύο ανήλικες αδερφές αδερφές, 10 και 15 ετών, εκμυστηρεύτηκαν στον πατέρα τους ότι ο ηλικιωμένος τις βίασε.

Αρχικά, η μεγαλύτερη και στη συνέχεια η μικρότερη αδερφή ισχυρίστηκαν πως ο ηλικιωμένος προέβη σε ανάρμοστες πράξεις στην οικία του. Περιέγραψαν ότι αρχικά τις θώπευσε και στη συνέχεια τις βίασε.

H καταγγελία

Έντρομος και σοκαρισμένος, ο πατέρας των κοριτσιών μετέβη την Τετάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας και κατήγγειλε όσα του ανέφεραν οι κόρες του.

Άμεσα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 71χρονου άνδρα, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news.

Εκεί τού απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό κατά συρροή, γενετήσια πράξη με ανήλικο κάτω των 12 ετών και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη κατά συρροή.

Ο ηλικιωμένος θα βρεθεί την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή Λευκάδας για να απολογηθεί. Στη συνέχεια, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ