Κίνηση στους δρόμους – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Κίνηση στους δρόμους – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Από την Κηφισιά μέχρι το Σύνταγμα και από την Ομόνοια μέχρι το Περιστέρι και τον Πειραιά, οι κεντρικές λεωφόροι αλλά και οι μικρότερες οδοί είναι όλες στο… κόκκινο, με την καταιγίδα που σημειώθηκε στο Λεκανοπέδιο να δημιουργεί πολλά προβλήματα

Με πολλά προβλήματα διεξάγεται, το απόγευμα της Παρασκευής, η κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, με τους οδηγούς να καλούνται και πάλι να οπλιστούν με αρκετή δόση υπομονής.

Από την Κηφισιά μέχρι το Σύνταγμα και από την Ομόνοια μέχρι το Περιστέρι και τον Πειραιά, οι κεντρικές λεωφόροι αλλά και οι μικρότερες οδοί είναι όλες στο… κόκκινο, με την καταιγίδα που σημειώθηκε στο Λεκανοπέδιο να δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Για ακόμη μια φορά, οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις εντοπίζονται στον άνοδο του Κηφισού, όπου τα οχήματα είναι κυριολεκτικά ακινητοποιημένα. Ανάλογη εικόνα και στην κάθοδο.

Λίγο μετά τις 17:00, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στη Μεσογείων, την Κατεχάκη, την Πατησίων, την Αχαρνών, τη Βουλιαγμένη στο ρεύμα προς Αθήνα, τη λεωφόρο Αθηνών, τη Βασιλίσσης Σοφίας, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, την Ποσειδώνος και όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και το λιμάνι του Πειραιά.

 

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ