Κλείσιμο
Con-Troll: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ γιατί δεν θα έβλεπε ο Κούρτιτς πού είναι η άσπρη βούλα.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιταλία – Μέχρι 1.000 ευρώ πρόστιμο θα πληρώνουν όσοι μπαίνουν στα Μέσα Μεταφοράς χωρίς αρνητικό τεστ ή Green Pass

Ιταλία – Μέχρι 1.000 ευρώ πρόστιμο θα πληρώνουν όσοι μπαίνουν στα Μέσα Μεταφοράς χωρίς αρνητικό τεστ ή Green Pass | to10.gr
30/11/2021 00:38

Η Ιταλία αποφάσισε να αυστηροποιήσει τα μέτρα για τα Μέσα Μεταφοράς.

Η κυβέρνηση στην Ιταλία αποφάσισε απόψε ότι, από τις 6 Δεκεμβρίου, σε όποιον θα μπαίνει σε μέσα αστικής μεταφοράς χωρίς αρνητικό τεστ κοροναϊού ή πράσινο πάσο, θα επιβάλλεται πρόστιμο από 600 μέχρι 1.000 ευρώ.

Η Αστυνομία θα κάνει τους ελέγχους

Οι έλεγχοι δεν θα πραγματοποιούνται μόνον από τους μόνιμους ελεγκτές, αλλά και από αστυνομικούς, καραμπινιέρους και αστυφύλακες και άνδρες και γυναίκες της ιταλικής οικονομικής αστυνομίας. 

Η υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Ντράγκι, Λουτσιάνα Λαμορτζέζε ζήτησε, επίσης, την αποδοτική συνεργασία όλων των εμπορικών ενώσεων της χώρας, ώστε η εφαρμογή του μέτρου που δεν θα επιτρέπει την είσοδο σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια σε όποιον δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού (πάντα από τις 6 Δεκεμβρίου) να είναι αυστηρή και χωρίς κανενός είδους εξαίρεση.

MUST READ

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
arrow-back

Κοινοποίηση: Ιταλία – Μέχρι 1.000 ευρώ πρόστιμο θα πληρώνουν όσοι μπαίνουν στα Μέσα Μεταφοράς χωρίς αρνητικό τεστ ή Green Pass