Όλοι στο πλευρό του Παναγιώτη Κελεσίδη – Τα νεότερα για την «μάχη» που δίνει στη ΜΕΘ

Όλοι στο πλευρό του Παναγιώτη Κελεσίδη – Τα νεότερα για την «μάχη» που δίνει στη ΜΕΘ

Στην ΜΕΘ του «Σωτηρία» βρίσκεται διασωληνωμένος ο Παναγιώτης Κελεσίδης. Κρίσιμο το πρώτο 48ωρο.

Την πιο μεγάλη «μάχη» της ζωής του δίνει ο Παναγιώτης Κελεσίδης που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία» διασωληνωμένος. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε από το Τζάνειο όπου δεν υπήρχε θέση σε ΜΕΘ, στο «Σωτηρία» με τους γιατρούς να τονίζουν πως το πρώτο 48ωρο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Στο πλευρό του Παναγιώτη Κελεσίδη βρίσκεται η οικογένεια του αλλά και φίλοι του περιμένοντας ένα καλό νέο από τους γιατρούς.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του Παναγιώτη Κελεσίδη και τη «μάχη» που δίνει με τον κορωνοϊό (θυμίζουμε είχε κανονικά εμβολιαστεί με τις δύο πρώτες δόσεις) είναι εκατοντάδες τα μηνύματα αγάπης και στήριξης. Τόσο από παλιούς συμπαίκτες αλλά και αντίπαλους στο γήπεδα τα χρόνια που μεσουρανούσε παίζοντας με την φανέλα του Ολυμπιακού όσο και από απλό κόσμο.

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Παναγιώτη Κελεσίδη και σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή που διασωληνώθηκε. Παράλληλα γίνεται αποδέκτης των μηνυμάτων στήριξης από παλαίμαχους του ποδοσφαίρου, όχι μόνο βεβαίως του Ολυμπιακού αλλά και των υπολοίπων ομάδων.

Παίκτες θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Χατζηπαναγής, ο Κούδας, ο Αντωνιάδης, ο Δομάζος επικοινώνησαν για να ενημερωθούν για την κατάσταση του Παναγιώτη Κελεσίδη εκφράζοντας την ελπίδα σύντομα να έχει βγει νικητής και από αυτή την «μάχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ