Αλέξης Γρηγορόπουλος – Τρεις συλλήψεις και 11 προσαγωγές στη φοιτητική – μαθητική διαδήλωση

Αλέξης Γρηγορόπουλος – Τρεις συλλήψεις και 11 προσαγωγές στη φοιτητική – μαθητική διαδήλωση

Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε σαν σήμερα το 2008. Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις το απόγευμα, 14 προσαγωγές και συλλήψεις στην Αθήνα μετά την πρωινή διαδήλωση.

Χωρίς επεισόδια ολοκληρώθηκε η μαθητική – φοιτητική διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ωστόσο, η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή μολότοφ και σε έντεκα προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων.

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους συνολικά τέσσερις μολότοφ και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, μετά την πορεία στο Σύνταγμα, οι διαδηλωτές χωρίστηκαν σε αυτούς που κατέβηκαν την Πανεπιστημίου και κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια και σε όσους πήγαν στην Ομόνοια, όπου και διαλύθηκαν. 

 

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις και το απόγευμα

Να σημειώσουμε ότι διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και για το απόγευμα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις. Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα στις 18:00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στη Θεσσαλονίκη, στις 17.00 θα συγκεντρωθούν φοιτητές και μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στις 18.00 θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Βενιζέλου μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, τα οποία επίσης αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ