Νέο Ηράκλειο – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο των δύο αδερφών (vids)

Νέο Ηράκλειο – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο των δύο αδερφών (vids)

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξεο το πόρισμα του ιατροδικαστή που έσπευσε στο σημείο.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Ολυμπίας.

Πρόκειται για έναν άνδρα 34 ετών και μια γυναίκα 29 ετών, και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο αδερφός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την αδερφή του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το διαμέρισμα όπου διέμεναν, τα δύο αδερφια ανήκει σε πολυκατοικία στην οποία μένει ο πατέρας, και ο αδερφός τους, ο οποίος φέρεται ότι τους βρήκε νεκρούς και αυτή την ώρα δίνει κατάθεση.

Πριν 7 μήνες είχε πεθάνει η μητέρα τους

Σύμφωνα με όσα είπαν γείτονες στο in.gr, που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, πριν από περίπου 7 μήνες, είχε πεθάνει η μητέρα τους από καρκίνο.

«Τα δύο παιδιά που βρέθηκαν νεκρά ήταν άνεργα, ο τρίτος αδερφός εργάζεται», είπαν γείτονες που δήλωσαν έκπληκτοι από τις εξελίξεις.

«Πιστεύω ότι με  τα παιδιά που δεν δούλευαν κάτι έχει συμβεί. Η μητέρα ήταν καρκινοπαθής, ταλαιπωρήθηκε όπως και τα παιδιά τα τελευταία χρόνια. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν θέματα ανάμεσα στα αδέλφια», είπε φίλος της οικογένειας.

«Στην οικογένεια δεν έδειχνε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα». Αντίθετα, «ήταν πολύ καλή οικογένεια», «ο πατέρας έδωσε μάχη για να μεγαλώσει τα παιδιά», και «όλοι φρόντιζαν μέχρι τελευταία στιγμή την καρκινοπαθή μητέρα», πρόσθεσε.

Γείτονες, δηλώνουν έκπληκτοι με το συμβάν.

«Ήταν εξαίρετη οικογένεια. Εργατικοί… Δεν ακούστηκαν ποτε. Ήταν καλοί άνθρωποι. Η μητέρα τους έφυγε πριν 7 μήνες. Και το αγόρι ήταν καλό. Δηλαδή για εμάς ήταν καλοί και ήσυχοι».

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν τα δύο αδέλφια φέρεται να αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή που έσπευσε στο σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ