Θρίλερ με την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο – Τα αναπάντητα ερωτήματα και ο θάνατος της μητέρας

Θρίλερ με την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο – Τα αναπάντητα ερωτήματα και ο θάνατος της μητέρας

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν αυτοκτόνησαν και οι δύο, ή εάν ο ένας αφαίρεσε πρώτα τη ζωή του άλλου και μετά έδωσε τέλος και στη δική του ζωή...

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά το ένα δίπλα στο άλλο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν αυτοκτόνησαν και οι δύο, ή εάν ο ένας αφαίρεσε πρώτα τη ζωή του άλλου και μετά έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.

Τα ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος αναμένεται να ρίξουν «φως» στις συνθήκες και να διαλευκάνουν την υπόθεση. Σε αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρονται οι λόγοι που τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Τα σημειώματα περιέχουν λίγες γραμμές, στις οποίες τα δύο αδέρφια εξηγούν γιατί έβαλαν τέλος στη ζωή τους. Και στα δύο γράφονται οι ίδιες λέξεις, με μόνη διαφορά τα ονόματα των θυμάτων:

«Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου» γράφει το ένα από τα σημειώματα.

Στο σημείωμα της 29χρονης το μόνο διαφέρει είναι το όνομα και το επίθετό της.

Δεν άντεξαν τον θάνατο της μητέρας τους

Ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ για το πώς συνέβη η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία, τα ερωτήματα παραμένουν για τους λόγους που οδήγησαν τα δύο αδέλφια σε αυτή την απόφαση, που «πάγωσε» την γειτονιά του Νέου Ηρακλείου. Θεωρείται βέβαιο πως οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος, θα ρίξουν περισσότερο φως στο “μυστήριο” για τους λόγους που οδήγησαν τον 35χρονο και την 30χρονη στην απόφαση να αυτοκτονήσουν.

Πάντως, οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια είχαν υποστεί μεγάλο σοκ από τον θάνατο της μητέρας τους, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν από λίγους μήνες. Φαίνεται πως επρόκειτο για μία απώλεια που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν συναισθηματικά.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν και τα δύο αδέρφια δεν εργάζονταν και η μακροχρόνια ανεργία μαζί με τα αναπόφευκτα οικονομικά προβλήματα, τους είχαν καταβάλει.

Παραμένει άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα, εάν τις τελευταίες ημέρες συνέβη και κάτι επιπλέον, που να επιβάρυνε την ήδη άσχημη ψυχολογική τους κατάσταση και να τους δημιούργησε την αίσθηση ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα αδιέξοδο. Είναι ερωτήματα που πιθανόν να απαντηθούν από την αστυνομική έρευνα, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Τα δύο αδέρφια λίγο πριν τις 10 το πρωί ανέβηκαν στο δώμα της οικογενειακής πολυκατοικίας που διέμεναν στο Νέο Ηράκλειο. Εκεί φέρεται να κάθισαν σε έναν καναπέ ο ένας απέναντι από τον άλλο και με μία καραμπίνα αποφάσισαν να αφαιρέσουν τη ζωή τους, καθώς δεν άντεχαν άλλο την απώλεια της μητέρας τους.

Ο τρίτος αδερφός τους άκουσε τους πυροβολισμούς. Ανέβηκε στο δώμα, ωστόσο δε μπόρεσε να μπει μέσα καθώς ήταν κλειδωμένο. Ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και βρήκε τα δύο

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα πώς ακριβώς έγινε η τραγωδία.

Οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια: το πρώτο είναι η 29χρονη να πυροβόλησε πρώτα τον αδερφό της και μετά να έβαλε τέλος στη ζωή της και το άλλο να αυτοκτόνησαν και οι δύο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ