Αλεξανδρούπολη – Συνελήφθη ο 32χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Αλεξανδρούπολη – Συνελήφθη ο 32χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης νεαρής γυναίκας - που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές, καθώς ήταν χρήστης ουσιών - εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης σύζυγός της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών, 10,8 και3,5 ετών η οποία κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου που υπέστη.

Σύμφωνα με το e-evros, ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης νεαρής γυναίκας – που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές, καθώς ήταν χρήστης ουσιών – εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γείτονες ανέφεραν ότι η 29χρονη ήταν μια ήσυχη γυναίκα σε αντίθεση με τον σύζυγό της ο οποίος προκαλούσε φασαρίες.

Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κοροναϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ