Γιώργος Τράγκας – Διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Γιώργος Τράγκας – Διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα που νοσηλεύεται με κοροναϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείο Σωτηρία. Η κατάσταση του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία. Το περασμένο βράδυ η κατάστασης του επιδεινώθηκε εξαιρετικά και όπως λένε και οι πληροφορίες παρουσίασε πολύ σοβαρή επιπλοκή με την καρδιά του και οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται για 6η ημέρα, είναι ανεμβολίαστος ενώ πάσχει και από σακχαρώδη διαβήτη. Στις 30 Νοεμβρίου, ο γνωστός δημοσιογράφος που μόλις είχε κολλήσει κοροναϊό, βρισκόταν ακόμη ευδιάθετος στο σπίτι του. Το ίδιο και η σύζυγος του, Μαρία Καρρά, που βρίσκεται ακόμη σε καραντίνα στο σπίτι με ήπια συμπτώματα. 

Μέχρι την Τετάρτη ο Γιώργος Τράγκας υποστηριζόταν αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, χωρίς όμως να έχει διασωληνωθεί.

Διασωληνώθηκε το βράδυ

Μέσα σε ελάχιστες ώρες και με δεδομένο το πρόβλημα της υγείας του η κατάσταση επιδεινώθηκε και το βράδυ χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε και με ανάρτηση του ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Ελεύθεροι Άνθρωποι.

«Ανήμερα των γενεθλίων μου, με βρίσκει η είδηση ότι πράγματι ο Γιώργος χθες βράδυ αργά χρειάστηκε να διασωληνωθεί, παρότι η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται. Μια καρδιακή επιπλοκή τελικά ήταν που ανάγκασε τους ιατρούς να πάρουν την απόφαση αυτή. Ο πρόεδρος Τράγκας επί 11 ημέρες έδειξε ότι… είναι σκληρός μαχητής. Θα βγει ΝΙΚΗΤΗΣ!».

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει ό ίδιος με ανάρτηση του, στις 30 Νοεμβρίου, ότι πάσχει από κοροναϊό γράφοντας ότι χορεύει τανγκό με τον Covid – 19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ