Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Η κατάρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Ο άνθρωπος που μιμήθηκε την άγρια δολοφονία της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Η κατάρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Ο άνθρωπος που μιμήθηκε την άγρια δολοφονία της Καρολάιν

Είναι Έλληνας, τη σκότωσε, σκηνοθέτησε ληστεία και κάλεσε την Αστυνομία!

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως δεν έχει βρει μιμητές μονάχα στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, όπου ένας δράστης μιμήθηκε την άγρια δολοφονία της Καρολάιν, καθώς και τη μετέπειτα δράση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Την ώρα που στην Ελλάδα μετράμε 16 γυναικοκτονίες μέσα στο 2021, ένας ομογενής φέρεται να μαχαίρωσε με σπαθί τη σύντροφο στο σπίτι του στο Κουίνς της Νέας Υόρκης και να σκηνοθέτησε ληστεία για να αποπροσανατολίσει τις αρχές, τη στιγμή που γίνονται γνωστές λεπτομέρειες για το πώς αποφάσισε ο πιλότος να σκοτώσει τη σύζυγό του.

Τη σκότωσε και… κάλεσε την Αστυνομία

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, πρόκειται για τον Πίτερ Οικονόμου, 37 ετών, ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε θανάσιμα την Μίντι Σίνγκερ, 35 ετών, στις 1:40 το ξημέρωμα της Τρίτης.

Ο δράστης, κάλεσε μάλιστα και την Άμεση Δράση (911) και ισχυρίστηκε ότι έγινε ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της συντρόφου του του.

Ωστόσο, μετά την ανάκρισή του οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο ίδιος ήταν ο θύτης του τραγικού περιστατικού.

Όπως μετέφερε ο ανταποκριτής του MEGA στις ΗΠΑ, Πέτρος Κασφίκης, η μητέρα του δράστη είχε πάει στο διαμέρισμα να τον επισκεφτεί γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Όταν έφτασε, τον βρήκε σε κατάσταση αμόκ, της έκλεισε την πόρτα και μετά βγήκε ο ίδιος στο μπαλκόνι φωνάζοντας ότι σκότωσε κάποιον. Στη συνέχεια ο 37χρονος πήρε στην αστυνομία και είπε ότι μπήκαν στο σπίτι του κακοποιοί.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράση, ούτε πως βρέθηκε το σπαθί στο σπίτι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας ήταν σε κατάσταση αμόκ.

«Ήξερα τη Μίντι χρόνια. Ήταν πολύ εύθυμη, ζωηρή, γεμάτη ζωή. Τρυφερή, στοργική, κάθε φορά που ήμουν κοντά της ένιωθα πιο ζωντανός. Είχε μια εμψυχωτική ενέργεια. Ο τύπος που τη σκότωσε ήταν ο εφηβικός της έρωτας. Ζούσαν μαζί και μετά εκείνη έφυγε από το σπίτι του, και μου είχε στείλει μήνυμα ότι προσπαθεί να φύγει μακριά του. Εκείνη την ημέρα, εκείνος πήρε την Άμεση Δράση. Είναι ψεύτης. Προσπαθούσε να απαλλάξει τον εαυτό του από αυτό που έκανε. Δεν είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Είναι ψυχοπαθής», είπε στο MEGA φίλος της αδικοχαμένης 35χρονης.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ