Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πληροφορίες ότι πηγαίνει να παραδοθεί

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πληροφορίες ότι πηγαίνει να παραδοθεί

Μερικές ώρες αφού έγινε γνωστό ότι η αστυνομία ψάχνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βγήκε από το σπίτι του, πήρε το αυτοκίνητό του κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση…

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από καταγγελία κοπέλας που είχε σχέση μαζί του αναζητείται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Ο πρώην συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα είχε αναρτήσει δύο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το thes.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης ο παρουσιαστής βγήκε από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατευθύνεται στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερα σε λίγο.

Δείτε το βίντεο:

Πώς φτάσαμε σε αυτή την εξέλιξη;

Ο παρουσιαστής είχε αναρτήσει εν αγνοία της κοπέλας που έκανε την καταγγελία δύο βίντεο με ερωτικές συνευρέσεις τους σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΕΛ.ΑΣ αναζητά εδώ και μερικές ώρες τον πρώην συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, η κοπέλα, που δεν είναι η 30χρονη η οποία έκανε την πρώτη καταγγελία, έδωσε στους αστυνομικούς τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους από τα δύο επίμαχα βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ