«Βόμβες» Πλεύρη για τον κόσμο στα γήπεδα

«Βόμβες» Πλεύρη για τον κόσμο στα γήπεδα

«Όσοι είδαμε την εικόνα στο ΟΑΚΑ δεν χαρήκαμε - Από τις 3 Ιανουαρίου ένα μικρό ποσοστό στα γήπεδα ή καθόλου...» η τοποθέτηση του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Ο Θάνος Πλεύρης πήρε θέση για τα νέα μέτρα που πρόκειται να ανακοινωθούν από την κυβέρνηση για την έξαρση του κορωνοϊού και αναφέρθηκε στην εικόνα του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague.

Ο Υπουργός Υγείας σχολίασε την εικόνα με τους φιλάθλους στο κλειστό του ΟΑΚΑ και τόνισε πως εκείνο που εξετάζεται στην παρούσα φάση είναι η μείωση του ποσοστού προσέλευσης στο γήπεδο ή να διεξάγονται οι αγώνες με άδειες εξέδρες. «Όσοι είδαμε την εικόνα στο ΟΑΚΑ δεν χαρήκαμε – Από τις 3 Ιανουαρίου ένα μικρό ποσοστό στα γήπεδα ή καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πλεύρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πλεύρης:

«Όσοι είδαν την χτεσινή εικόνα στο μπάσκετ σίγουρα στεναχωρήθηκαν. Μιλάω για τον αγώνα μπάσκετ. Όσοι είδαμε χτες τον αγώνα μπάσκετ δεν χαρήκαμε με την εικόνα του γηπέδου, που δεν τηρείται κανένα μέτρο, τη μέρα που ανακοινώθηκαν νέα μέτρα. Μπαίνουν εμβολιασμένοι αλλά δεν φοράνε μάσκα. Δεν καταλαβαίνω, προτιμούν οι φίλαθλοι να βλέπουν από την τηλεόραση την ομάδα τους και όχι από το γήπεδο;», ανέφερε αρχικά στην πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open και πρόσθεσε:

«Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού και χάρηκα για τη νίκη αλλά λυπήθηκα σαν Υπουργός που δεν φορούσαν μάσκα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, από 3 Γενάρη θα πάμε σε ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα είτε καθόλου. Θα βλέπουν είτε τηλεοπτικά την ομάδα τους είτε σε μικρό ποσοστό στα γήπεδα. Και είναι κρίμα, γιατί ένα 50%-60% φιλάθλων τηρούν τα μέτρα και δεν πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί».

Τέλος, ο κ. Πλεύρης τόνισε πως «οι ΠΑΕ και ΚΑΕ έχουν ευθύνη για τον έλεγχο των εμβολιασμένων που μπαίνουν στα γήπεδά τους. Θεωρώ θα πάρουν το μήνυμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ