Στάθης Παναγιωτόπουλος – Του κόπηκαν τα πόδια με τη δίωξη για κακούργημα – Περίμενε να πέσει στα μαλακά

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Του κόπηκαν τα πόδια με τη δίωξη για κακούργημα – Περίμενε να πέσει στα μαλακά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο του συμπαραστέκεται, ενώ όπως αναφέρει το MEGA δεν ζήτησε από κανέναν να τον επισκεφτεί

Το πρώτο του βράδυ στα κρατητήρια πέρασε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα να παραμένει εκεί και το Σαββατοκύριακο, καθώς τη Δευτέρα θα απολογηθεί για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, το οποίο μπορεί να του επισύρει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο του συμπαραστέκεται, ενώ όπως αναφέρει το MEGA δεν ζήτησε από κανέναν να τον επισκεφτεί.

Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, μοιάζει αρκετά ανήσυχος, καθώς καταλαβαίνει πλέον πως αυτή τη σιγουριά που ένιωθε στην αρχή, ότι δηλαδή η υπόθεσή του θα αντιμετωπιστεί ως πλημμέλημα, δεν υφίσταται πλέον. Όλα… πάγωσαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όταν άκουσε τον εισαγγελέα να του ασκεί ποινική δίωξη για κακουργηματικό χαρακτήρα.

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών

Η αστυνομία πάντως συνεχίζει τις έρευνες και «ξεσκόνισε» το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπήρχαν σε λάπτοπ και υπολογιστές βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Όλα λοιπόν εξαρτώνται από το τι βρεθεί σε αυτούς τους υπολογιστές, ενώ παράλληλα συνεχίζονται και οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξαν κι άλλες πλατφόρμες στο διαδίκτυο, όπου ενδεχομένως να ανέβαζε βίντεο.

Αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για κακούργημα

Ο πρώην παρουσιαστής θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος που του αποδίδεται και το οποίο επισύρει ποινή κάθειρξης έως και δέκα ετών.

Η κατηγορία περιλαμβάνει την ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

«Στην ουσία εκκρεμμούν όλες οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί και βρισκόμαστε εν αναμονή κι άλλων στοιχείων με άλλες κυρίες που θα κληθούν να καταθέσουν» πρόσθεσε η δικηγόρος μιας εκ των θυμάτων, Σταυρούλα Μπριλή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τουλάχιστον εννέα κοπέλες έχουν καταγραφεί στα επίμαχα βίντεο που κατηγορείται ότι ανέβασε στο διαδίκτυο ο πρώην παρουσιαστής, εν αγνοία τους.

Κωδικός σαν… ταυτότητα

Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο ισχυρισμός του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι ο ίδιος διέγραψε το οπτικό υλικό πριν τρία χρόνια αλλά κάποιος άγνωστος το απέσπασε και το διέρρευσε σε site του εξωτερικού, δεν έχει πείσει τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Κυρίως επικεντρώνονται στον κωδικό του χρήστη που ανάρτησε τα ροζ βίντεο, στον οποίο περιλαμβάνεται ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία γέννησης του κατηγορούμενου παρουσιαστή.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που υπάρχουν και βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του» υποστήριξε ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου Γιώργος Δακουράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ