Γιατί ο Κανάκης έχει αλλάξει το επίθετό του και γιατί δεν απαντά για τα βίντεο των Ράδιο Αρβύλα που… εξαφανίστηκαν

Γιατί ο Κανάκης έχει αλλάξει το επίθετό του και γιατί δεν απαντά για τα βίντεο των Ράδιο Αρβύλα που… εξαφανίστηκαν

Για το πρώτο ερώτημα σας έχουμε την απάντηση, για το δεύτερο...

Πολλά είναι τα ερωτήματα σχετικά με τους Ράδιο Αρβύλα, μετά το σάλο που ξέσπασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Να σημειωθεί αρχικά, ότι ήδη ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή, με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Ωστόσο, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για τα βίντεο των Ράδιο Αρβύλα που «κατέβηκαν» και εξαφανίστηκαν. Ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός των Ράδιο Αρβύλα, δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τα συγκεκριμένα βίντεο.

Ας θυμηθούμε τα…εξαφανισμένα βίντεο

Σημειώνεται πως τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» έχουν υποστηρίξει επανειλημμένως ότι δεν γνώριζαν ούτε την κοπέλα-θύμα, ούτε καμία άλλη κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς και ότι εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter Georgy Zhukov ξεκινά τις αναρτήσεις του, λέγοντας πως από τους λογαριασμούς των «Ράδιο Αρβύλα» στα social media έχει εξαφανιστεί η εκπομπή της 25ης Νοεμβρίου 2021.

Όπως ο ίδιος λέει, δεν είναι μία τυχαία εκπομπή καθώς σε αυτή ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει τη διαρροή ενός βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από το Big Brother, το οποίο και διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο» είχε πει τότε.

Ο ίδιος χρήστης του Twitter συνεχίζει τον συλλογισμό του και παραθέτει μία εκπομπή από το 2010 όπου οι παρουσιαστές έχουν ως θέμα σχολιασμού την ταινία σεξουαλικού περιεχομένου που είχε κυκλοφορήσει με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Στο απόσπασμα οι παρουσιαστές, επ’ αφορμής αυτού του γεγονότος, παραθέτουν ερωτήσεις παρουσιαστριών σχολιάζοντάς τες με… χοντροκομμένο χιούμορ.

Ο Georgy Zhukov παραθέτει απόσπασμα μετά τον σχολιασμό, όπου ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται με υπονοούμενα να λέει πως «αυτή η υπόθεση με την βιντεοσκόπηση των ερωτικό σκηνών έχει πολύ πλάκα. Και είναι και δύσκολη».

Σε εκείνο το σημείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δαγκώνει τα χείλη του και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς λέει: «Γιατί το λες αυτό;» και τον Αντώνη Κανάκη να απαντά: «Αφήστε θα σας πω μετά, καλύτερα να μην το αναλύσουμε».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Σερβετάς συμπληρώνει: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ», αφού προηγουμένως έχει παρέμβει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνοντας μία χειρονομία μέσω της οποίας καλεί τον Κανάκη να συνεχίσει χωρίς να σχολιάσει.

Η απόσυρση του βίντεο, η αγωγή από το ΣΚΑΙ και η σιγή Κανάκη

Και ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μία λογική εξήγηση για το το εν λόγω βίντεο, ο Αντώνης Κανάκης, εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος, σε ότι αφορά στο θέμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο βίντεο, φαίνεται πως έχει «κατέβει» λόγω του ότι μετά την προβολή του επεισοδίου, ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το sputniknews.gr προχώρησε σε εξώδικο κατά του ΑΝΤ1 και των Ράδιο Αρβύλα για την προβολή του βίντεο που διέρρευσε παράνομα.

Αναμένουμε την τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη για το θέμα.

Και γιατί ο Αντώνης Κανάκης έχει αλλάξει το όνομά του;

Σε αυτό το ερώτημα, σας έχουμε την απάντηση. Ο Αντώνης Κανάκης ανήκει στην κατηγορία των διάσημων Ελλήνων που έχουν αλλάξει το όνομά τους.

Ο ίδιος μπήκε στη διαδικασία να «δανειστεί» το επίθετο «Κανάκης» ήδη από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Ποιο είναι, όμως, το επώνυμο της οικογενείας του; Όπως ο ίδιος έχει αναφέρει, ο κύκλος του τον γνώριζε ως Αντώνη Δούμα, επώνυμο που χρησιμοποίησε και στο βιβλίο που έγραψε, αφιερώνοντας τον στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

Ο λόγος που το άλλαξε, είχε να κάνει την ενασχόλησή του με το πειρατικό ραδιόφωνο. Έτσι, έγινε γνωστός ως Κανάκης και μόλις μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση, αποφάσισε να το κρατήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ