Σύλληψη του Πουτζδεμόν στη Γερμανία

Σύλληψη του Πουτζδεμόν στη Γερμανία

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε τον αυτονομιστή πρώην πρόεδρο της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν στο βόρειο κρατίδιο Σλέσβιγκ-Χολστάιν βάσει ενός ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που έχει εκδώσει η Ισπανία. Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε πως ο Πουτζντεμόν κρατείται κοντά σε έναν τομέα του αυτοκινητοδρόμου Α7 που διέρχεται από το κρατίδιο από την πόλη Φλένσμπουρκ […]

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε τον αυτονομιστή πρώην πρόεδρο της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν στο βόρειο κρατίδιο Σλέσβιγκ-Χολστάιν βάσει ενός ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που έχει εκδώσει η Ισπανία.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε πως ο Πουτζντεμόν κρατείται κοντά σε έναν τομέα του αυτοκινητοδρόμου Α7 που διέρχεται από το κρατίδιο από την πόλη Φλένσμπουρκ κοντά στα σύνορα με τη Δανία. Η αστυνομία δεν ανέφερε ακριβώς πού κρατείται ο Πουτζντεμόν.

«Η αστυνομία του Σλέσβιγκ-Χολστάιν δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες», αναφέρεται στην αστυνομική ανακοίνωση, εκτός από το ότι ο Πουτζντεμόν συνελήφθη στις 11:19 π.μ. τοπική ώρα (12:19 ώρα Ελλάδας).

carles-puigdemont


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ