Τζανάκης – Να κλείσουν τα σχολεία – Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν αρκούν

Τζανάκης – Να κλείσουν τα σχολεία – Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν αρκούν

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, επιμένει ότι τα σχολεία πρέπει να κλείσουν προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα

Η παραλλαγή Όμικρον κυριαρχεί ολοένα και περισσότερο και ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, επιμένει ότι τα σχολεία πρέπει να κλείσουν προκειμένου να μη ζήσουμε ακόμη χειρότερες καταστάσεις. Ακόμα αναφέρει ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και θα έχουν ισχύ από τις 3 Ιανουαρίου δεν είναι αρκετά.

«Όσο αργούμε να πάρουμε τα μέτρα, τόσο το κύμα θα είναι χειρότερο. Θα πρόσθετα να προσέξουμε τη νεολαία και ειδικά τα σχολεία», επεσήμανε αρχικά ο καθηγητής, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Να κλείσουν τα σχολεία για μια εβδομάδα
«Πρέπει να πάρουμε μέτρα αναφορικά με τα σχολεία και το άνοιγμα των πανεπιστημίων. Είναι τόσο μεγάλη η διάδοση στη νεολαία που φοβάμαι ότι θα κλείσουν πολλά τμήματα», προσέθεσε ο κ. Τζανάκης.

«Καλύτερα να κλείσουμε μια εβδομάδα και να πάρει παράταση η σχολική χρονιά τον Ιούνιο», κατέληξε ο Νίκος Τζανάκης. Θυμίζουμε ότι η επιτροπή του υπουργείου Υγείας με τους εμπειρογνώμονες θα αποφασίσει για τα σχολεία τη νέα χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ