Από το κλάμα εντοπίστηκε το βρέφος που εγκατέλειψαν στο Χαλάνδρι – Ήταν σε καλή κατάσταση

Από το κλάμα εντοπίστηκε το βρέφος που εγκατέλειψαν στο Χαλάνδρι – Ήταν σε καλή κατάσταση

Το βρέφος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Χαλάνδρι ήταν φροντισμένο και ντυμένο έτσι ώστε να μην κρυώνει

Ακόμα μία εγκατάλειψη βρέφους αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι έρχεται να υπογραμμίσει με δραματικό τρόπο τις ανυπέρβλητες πολλές φορές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γονείς στο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Το μωρό που βρέθηκε σε καλή κατάσταση έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ η αστυνομία ερευνά τις κάμερες των κτιρίων της περιοχής για να εντοπίσει στοιχεία σχετικά με τον άγνωστο που το εγκατέλειψε.

Άκουσε το κλάμα

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία το μωρό εντόπισε αρχικά ένας αστυνομικός που έκανε την απογευματινή του βάρδια στη φύλαξη πολιτικού προσώπου που μένει στο Χαλάνδρι. Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι ο αστυνομικός είδε έναν άνδρα να αφήνει ένα σακ βουαγιάζ στο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αστυνομικός άκουσε το κλάμα του βρέφους και προσέγγισε την τσάντα.

Ήταν φροντισμένο

Το μωρό βρέθηκε στην παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι. Το βρέφος ήταν μέσα στην τσάντα πλάτης που ήταν ανοιχτή στο πάνω μέρος, ενώ ήταν καθαρό, περιποιημένο και φορούσε σκούφο, κάλτσες, παντελόνι και άλλα ρούχα για να μην κρυώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ