Πότε θα φτάσουμε… μηδέν στα κρούσματα; – Η πρόβλεψη που ανησυχεί

Πότε θα φτάσουμε… μηδέν στα κρούσματα; – Η πρόβλεψη που ανησυχεί

Μιλώντας για την πορεία των κρουσμάτων στη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης είπε...

Στην πολυπόθητη ημερά με τα μηδέν κρούσματα κορωνοϊού, αναφέρθηκε ο καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, κάνοντας την δική του πρόβλεψη.

Ερωτηθείς, για το πότε θα δούμε το τέλος της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης είπε ότι «αν θέλουμε να δούμε μηδέν θα πρέπει να περιμένουμε περίπου στις 20 Απριλίου αλλά τον Μάρτιο θα είμαστε κάτω από 1.000 κρούσματα».

53.000 κρούσματα μέσο όρο

Στη συνέχεια, ο καθηγητής μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι η οροφή στον αριθμό των κρουσμάτων «θα είναι όχι στα 65.000 αλλά στις 53.000 κρούσματα μέσο όρο. Θα δούμε μέρες με περισσότερα αλλά δεν θα είναι 80.000 που είχε ειπωθεί νωρίτερα. Αυτό δείχνει ότι τα μέτρα έχουν αρχίσει να δίνουν απόδοση ενώ δείχνει, επίσης, ότι υπάρχει συνειδητοποίηση του κόσμου ότι τα πράγματα είναι σοβαρά».

Μιλώντας για την πορεία των κρουσμάτων στη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης είπε ότι «θα πέσουμε στα 7.000 γύρω στα μέσα με αρχές Φεβρουαρίου, θα διαρκέσει δηλαδή ένας μήνας μέχρι να φτάσουμε εκεί. Στις 20 Φεβρουαρίου μπορούμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο (σ.σ. τα κρούσματα) με ορισμένες παραδοχές με βασικότερη ότι τα μέτρα θα ισχύσουν μέχρι τις 30 Ιανουαρίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ