Τραγική ειρωνεία – Σήμερα είχε αγοράσει τη Ferrari το θύμα του τροχαίου στη Βούλα – Συνεπιβάτης η κοπέλα του

Τραγική ειρωνεία – Σήμερα είχε αγοράσει τη Ferrari το θύμα του τροχαίου στη Βούλα – Συνεπιβάτης η κοπέλα του

Οι πληροφορίες θέλουν τον άτυχο άνδρα να εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά τη σύγκρουση του υπερπολυτελούς οχήματος σε δέντρο.

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 45χρονος, Γιώργος Μονογυιό, αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, είχαμε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα.

Η σφοδρή σύγκρουση τύλιξε στις φλόγες τη Ferrari την οποία οδηγούσε ο 45χρονος άνδρας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ενώ στο αυτοκίνητο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρισκόταν και η 35χρονη κοπέλα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, κοντά στη διασταύρωση της παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες το θύμα είχε αγοράσει σήμερα το υπερπολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η σορός του θύματος έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο της Βούλας, ενώ η σύζυγός του βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει τις αισθήσεις της.

Το όχημα φέρεται να εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά και από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, στο συμβάν δεν εμπλέκεται άλλο όχημα. Ωστόσο από τις κάμερες θα φανεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στις εικόνες που έχουν αναρτηθεί στα social media φαίνεται το μοιραίο όχημα να έχει πάρει και φωτιά, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ο 45χρονος Γιώργος Μονογυιός δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στη Μύκονο, ενώ κατά το παρελθόν είχε παίξει στο reality «The Wall» που είχε προβληθεί το 2003.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ