Ανείπωτη τραγωδία στην Κύπρο – Έχασε τη ζωή του 19χρονος γιος παλαίμαχου παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (pic)

Ανείπωτη τραγωδία στην Κύπρο – Έχασε τη ζωή του 19χρονος γιος παλαίμαχου παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (pic)

Άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Κύπρο με θύμα τον 19χρονο Ευάγγελο Γιαννόπουλο, ο οποίος ήταν γιος παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Θλίψη και συγκλονισμός για άλλη μια ανείπωτη τραγωδία με θύμα έναν νεαρό άνθρωπο στην άσφαλτο.

Ο 19χρονος εθνοφρουρός Ευάγγελος Γιαννόπουλος βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ξέφυγε από την πορεία του, εισήλθε αρχικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολούθως αφού προσέκρουσε βίαια και απέκοψε σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ανατράπηκε παραπλεύρως του δρόμου.

Ο άτυχος νεαρός, ο οποίος ήταν γιος του Αλέξη Γιαννόπουλου, παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ, άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών.

Το αυτοκίνητο, που οδηγούσε επίσης 19χρονος εθνοφρουρός, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ο άτυχος Ευάγγελος απεγκλωβίστηκε δυστυχώς νεκρός από τα συντρίμμια. Ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Σπαράζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα του άτυχου παιδιού. «Μερικές φορές αναρωτιέσαι γιατί ο Θεός σκέφτεται με αυτό τον τρόπο. Χάσαμε τον γιο μας σε δυστύχημα στις 13 του μηνός. Σμηνίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος ετών 19 παρών! Πόνος, πόνος, πόνος…», έγραψε ο Αλέξης Γιαννόπουλος στα social media.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: alphanews.live

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ